Krimi

2024.04.15. 05:28

Halálos játék: orosz rulett közben halhatott meg egy kamasz fiú

A kamasz fiú március végén vetett véget az életének.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: SynthEx

Néhány hete borzalmas tragédia rázta meg Nagyatádot: meghalt egy középiskolás fiú. A diák Barcson tanult, halálhíréről a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma közösségi oldala is megemlékezett.

A sonline.hu azt írja, a városban az a hír járja, hogy a diák egy internetes chatszobában játszott orosz rulettet valódi fegyverrel az otthonában. 

A tragédia után a holttestét édesanyja találta meg.

A portál az üggyel kapcsolatban megkereste a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatát. Közlésük szerint a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. Úgy tudják, hogy a rendőrséghez is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról.

A sonline.hu szerint a kisfiú édesapja vadász, engedélyei és az otthoni fegyvertartás körülményei szabályosak voltak, de azt vizsgálják, hogy a kamasz fiú hogyan szerezte meg a fegyverszekrény kulcsát a tragédia előtt. 

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában