Szebb, mint valaha

2024.05.29. 16:36

Elvarázsolja látogatóit a megújult Városliget (videó)

Szemmel látható, milyen hatalmas a különbség a régi és a megújult Városliget között. A Metropol által megkérdezett látogatók véleménye egybehangzó volt: Budapest második legnagyobb közparkja ma gyönyörű arcát mutatja.

MW

A megújult Városliget számos rendezvénynek ad otthont

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

A Liget Budapest Projektet 2013-ban indította el a kormány, és ennek keretében olyan átalakítások és újítások valósultak meg, amelyeknek köszönhetően ismét családokkal, sportolókkal népesült be és számos rendezvény színterévé is vált a 100 hektáros terület. Legutóbb, május 11-én a teljes egészében újjáépült KRESZ-park nyitott meg. 

A Metropol egy videós összeállítást készített, amelyben többek közt arra volt kíváncsi: mennyire nyerte el a látogatók tetszését az újjászületett Városliget? A válaszadók egyöntetű véleményt fogalmaztak meg: a régi, lepukkant közparkot össze sem lehet hasonlítani a zöld fákkal, rendezett terekkel csalogató újjal.   

Kíváncsi a véleményekre? Íme: 

A Metropol Facebook-oldalán is közzétették a videót, amely alatt a hozzászólóktól szintén sok-sok dicséretet kapott a megifjodott és megszépült Városliget. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában