Hasznos tippek, információk

2024.06.02. 08:15

Megjelent a likeBalaton magazin legújabb száma

A Balaton partján már érezni a nyári nap sugarainak melegét, és ezzel együtt elérkezett az ideje, hogy kezünkbe vegyük az ingyenes likeBalaton magazin legfrissebb számát! Ebben az izgalmas lapszámban minden megtalálható, ami a nyárhoz és a Balatonhoz kapcsolódik: programajánlók, történetek, hírek és sok más érdekesség.

MW

Programötleteket, tippeket is meríthetünk a lapból, de a Balaton múltjából is megismerhetünk fejezeteket

Forrás: likeBalaton

Légi felvételek a Balatonról

Gyönyörű légi felvételek várnak ránk, melyeket a Wizz Air egyik pilótája készített. Ezek a képek bejárták az internetet, és most te is megcsodálhatjuk őket a magazin hasábjain. Ismerje meg a Balaton kontúrjait és a környező városok fényeit egy teljesen új perspektívából!

A magazin legfrissebb számának címlapja
Forrás: likeBalaton

Programok minden korosztálynak

A Balaton nem csak a strandolásról szól! A magazinban megtalálhatjuk a nyár legizgalmasabb programajánlóit, legyen szó koncertekről, kiállításokról, sporteseményekről vagy gasztronómiai kalandokról. Tudta, hogy a Halott Pénz zenekar is tart egy különleges alkotótábort Badacsonyban? Vagy hogy a Tapolcai Termálstrandon is rengeteg program várja?

Történetek a Balatonról

A Balaton nem csak a jelenről szól, hanem gazdag múlttal is büszkélkedhet. Olvashatunk egy régi hajókatasztrófáról, amely 70 éve történt, és amely számos család életét változtatta meg. Vagy merüljünk el a balatoni viharok emlékeiben, melyek gyerekkorunk meghatározó élményei voltak.

Szabadstrandok és tábortippek

Ha nyugodt, természetközeli pihenésre vágyunk, a déli part szabadstrandjai tökéletes választások. A magazin bemutatja a legjobb helyeket, ahol ingyen élvezhetjük a Balaton vizét. És ha gyerekekkel érkezik, ne hagyja ki a nyári tábortippeket sem, melyek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb táborokat a kicsik számára.

Praktikus tanácsok és szépségápolás

A strandszezonra való felkészüléshez hasznos tanácsokat is kapunk: hogyan védjük a bőrünket a napon, milyen vízálló sminktermékeket használjunk, hogy a strandon is tökéletesen nézzünk ki. Emellett a magazin QR-kódokat is tartalmaz, melyekkel könnyedén hozzáférhet további információkhoz és videókhoz.

Ne maradjon le a Balaton nyújtotta élményekről és programokról! Szerezze be a likeBalaton magazin legújabb példányát, és tervezze meg a nyarat a legjobb balatoni tippek és ajánlók segítségével!

A likeBalaton elérhetőségei:

Merüljön el a Balaton világában a likeBalaton magazinnal, és tegye felejthetetlenné a nyarat!

IDE KATTINTVA megtalálja a helyek listáját, ahol hozzájuthat a magazinhoz, de ha inkább online nézegetné, vagy távol van a Balatontól, le is töltheti a kiadványt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában