Celebfigyelő

2023.07.31. 15:21

Katona Henrietta hajón sütteti magát

Fekete csipkés felsőben és arany miniszoknyában egy hajóról köszöntött mindenkit legújabb fotósorozatával Katona Henrietta, a 2021-es Tolna megye Tündérszépek győztese.

Brunner Mónika
Katona Henrietta csinos, mint mindig 
Forrás: Facebook

"Boat Party" - írta legújabb fotósorozatához a fővárosban élő Katona Henrietta a facebook oldalán. A rajongók a fotók alatt, kommentekben a szülinapját éltetik. Egyikük így fogalmazott: "Kellemes balatoni mulatságot és jó bálozást, ha sikerül neked is jelen lenni az Anna bálon, puszi". (Balatonfüreden, július harmincadikán választották meg az Anna bál szépeit, a szerk.)

A másikuk így írt: "Kellemes kikapcsolódást kívánok neked hozzá, jó hajókázást kívánok, boldog születésnapot kívánok Henrietta Katona, csodás vagy". És voltak még további kommentek is: "Jó pihenést Heni! Puszi!" "Sok boldog szülinapot Henike!" "Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Hencso!"

Katona Henrietta a szekszárdi I. Béla Gimnáziumban végzett, a Tündérszépek verseny során elárulta magáról, hogy szeret olvasni, táncolni és zenét hallgatni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!