Celebfigyelő

2023.07.26. 11:53

Polyák Lillával fotózkodni megtiszteltetés

A sztárok is rajonganak egymásért: Staudt Renáta énekesnő büszkén pózolt Polyák Lillával, a Budapesti Operettszínház művésznőjével a fürgedi "Mi Napunk" című rendezvényen.

Brunner Mónika
Staudt Renáta énekesnő és Polyák Lilla művésznő 
Forrás: Facebook

„Polyák Lilla, köszönöm a megtiszteltetést" – írta Staudt Renáta énekesnő a Polyák Lillával, a Budapesti Operettszínház művésznőjével készített képéhez a közösségi oldalán. A fotó a július huszonkettedikei, fürgedi „Mi Napunk" című rendezvényen készült, ahol volt főzőverseny, közmunkás termékek kiállítása, valamint megemlékeztek a Fürgeden született Vas Gereben újságíró–jogász születésének kétszázadik évfordulójáról is. 

Az egész napos eseményen Staudt Renáta énekesnő is fellépett. A fotón láthatóan büszkén áll Polyák Lilla művésznő mellett, aki a rendezvény sztárfellépője volt. 

A sztárok egymás iránti rajongása nem ördögtől való. 

Polyák Lilla még 2022-ben a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy ha visszamehetne az időben, akkor Tolnay Klári színésznővel találkozna a legszívesebben, akiről a diplomamunkáját írta. 

– Sajnos személyesen nem találkozhattunk, de úgy képzelem, hogy csodálatos ember volt – mondta akkor Polyák Lilla.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!