Celebfigyelő

2023.08.30. 15:54

Abaházi Csaba is a szekszárdi berkenyére szavaz (videó)

Abaházi Csaba szekszárdi származású műsorvezető, az Abaházi.RT zenekar frontembere is szavazásra buzdít: az Év fája versenyen a Szekszárdi Remete berkenye a döntőbe jutott.

Brunner Mónika
Abaházi Csaba gondoskodik szülővárosáról 
Forrás: Facebook

Szülővárosom is versenyben van az “Év fája” versenyben egy ritkasággal, megérdemel egy szavazatot!

 – írta Abaházi Csaba hivatalos Facebook oldalán, és közzé is tette Szollár Zoltán szekszárdi önkormányzati képviselő (Fidesz-Kdnp), a Szekszárdi Fősővárosi Kör egyesület elnöke tájékoztatását, a szavazással kapcsolatos részleteket, és egy megható videót.

Kedveseim! Fogadjátok a Berkenye fa, az összefogás videóját, olyan szeretettel, ahogy készítettük! Lokálpatrióta vagy, szereted Szekszárdot, fogyasztasz Szekszárdi bort, akkor segíts légyszíves a videó népszerűsítésében. Szekszárdi Remete berkenye az évfája versenyben a döntőbe jutott, csak rajtunk múlik mennyi szavazatot kap. Persze presztízs kérdés is, hogy nyerünk-e. Viszont a legfontosabb, hogy a famatuzsálemünk ha nyer, egy "fadoktori" kezelést kaphat, meg kell gyógyulnia! Osszátok meg minél több baráttal, ismerőssel! Kérem, ha megosztjátok, akkor írjátok alá a legfontosabbat: Szavazz a Szekszárdi Remete Berkenyére! Köszönöm! Köszönöm Pomsár Film! Hajrá Szekszárdi Remete Berkenye!

 – írta Szollár Zoltán képviselő - egyesületi elnök. 

Szavazni a www.evfaja.hu oldalon lehet, a végeredményt október első felében tartandó díjátadón teszi közzé a versenyt meghirdető Ökotárs Alapítvány.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!