Celebfigyelő

2023.08.04. 10:35

Köllő Babett szexi ruhában hajolt rá a csocsóasztalra

Asztalon játszott labdajátékba, azaz a csocsóba feledkezett bele a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsorának négy zsűritagja: Köllő Babett, Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci művészek. Köllő Babett dekoltázsa nyert a fotón.

Brunner Mónika

Együtt csocsóztak a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjai.

Forrás: Facebook

"Forgatási szünetben is meccselünk. Imádok velük lenni! Nincs egy unalmas pillanat sem" – írta Köllő Babett bonyhádi származású színésznő a közösségi oldalán új fotójához. 

A fotó fekete-fehér, az utalások szerint a fénykép a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorának forgatási szünetében készült. A képen a műsor többi zsűritagja, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majoros Péter, azaz Majka is látható. Választott szakmáik szerint mindhárman alapvetően énekesek, kivéve Köllő Babettet, akinek a fő foglalkozása színésznő. 

"Ügyesek vagytok én is szeretek csocsózni. Remélem nyertetek" – kommentálta fotójukat egyik női rajongójuk. 

"Babszi! Szerintem a dekoltázsod nyert!" – írta egy másik hölgy, utalva Köllő Babettre, aki szexis öltözetben hajol rá a csocsóasztalra, ezzel mélyebb betekintést engedve dekoltázsába. 

"A profi csocsós jobban behajol" – írta a fotóhoz egy férfi rajongó. 

A "Sztárban Sztár leszek" című műsorban civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy utánozzanak hazai és külföldi énekeseket. 

A TV2 tájékoztatása szerint a műsor hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!