Celebfigyelő

2023.08.01. 10:01

Köllő Babett tucatnyi szendviccsel, majd egy disznóval fotózkodott

Nem győzzük kapkodni a fejünket. A bonyhádi származású Köllő Babett a Magyar Nemzeti Cirkusszal hétvégézett, fodrásznál járt, fogszabályzót kapott, divatfotózáson vett részt, edzett, a TV2 Sztárban Sztár Leszek! című műsor forgatásain vett részt.

Brunner Mónika

Bármi is történjen, Köllő Babett vigyáz az alakjára.

Forrás: Facebook

Jobbnál jobb dolgok történnek Köllő Babett színésznővel, a Sztárban Sztár Leszek! zsűritagjával. Élete szép és hasznos pillanatait pedig nem fél megosztani a nagyközönséggel. 

Legutóbb például Budapest legjobb bagelével fotózkodott, majd azután egy nagy, szürke malaccal – vélhetően csüngőhasúval. "Haverral kirándultunk" – írta a malacos képhez.

Köllő Babett ismert képernyős, így oda kell figyelnie a megjelenésére, amelyhez hozzátartozik a testsúlya. Szerencsére rendszeresen edz, és odafigyel az étkezésére. A Bors napilapnak még 2019-ben elárulta, hogy már a néhány plusz kilót számon tartja. Akkor 56 kilogramm volt az 53 helyett. 

– Zavar is a súlyfeleslegem, ezért mostanában inkább lebernyegben, vagyis ke­vésbé szexi ruhákban mutatkozom, hogy ne emeljék ki a pluszkilókat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ennyi még belefér, sokkal egyszerűbb ettől a három-négy kilótól megszabadulni, mint mondjuk tíztől – mondta évekkel ezelőtt Köllő Babett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!