Celebfigyelő

2023.09.08. 14:39

Korhatáros felirat látható Budavári Fülöp farmerjén

Budavári Fülöp szekszárdi származású influencer új, trendi megjelenéssel kápráztatta el rajongóit. A Facebook oldalán meg lehet tekinteni, hogy milyen feliratot "festettek" a ruhájára. Vigyázat, csak tizennyolc éven felülieknek!

Brunner Mónika

A kép nem teljes az öltözetről, csak egy része annak

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

"Read the sign on my pants" - írta többek közt közösségi oldalán Budavári Fülöp influencer, amely magyarul ezt jelenti: "Olvasd el a feliratot a nadrágomon!"

Nos, Budavári Fülöp egyszerű farmer - összeállítást visel, zoknival, sportcipővel, mutatva kidolgozott felsőtestének egy részletét. 

Mi csak megjelenésének egy bizonyos részét osztjuk meg olvasóinkkal. A felirat, ami nálunk látható: "Stop", ami azt jelenti "Állj meg!".

Azonban lejjebb, az influencer teljes öltözetét megtekintve, folytatódik a felirat, amely csak felnőttkorúaknak ajánlott megtekintésre. Az egész alakos fotó megtalálható az influencer Facebook oldalán. 

Budavári Fülöp sokat utazgat szerte a világban, külföldön is inspirálódik, és segíti a fiatalokat a trendi megjelenésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!