Teol.hu videó

2023.11.08. 11:10

Kóbor János lánya rókaként táncol a színpadon (videó)

Az elhunyt, Bátaszéken született Kóbor János énekes lánya, Kóbor Léna szerepel a Vadak Ura - The Covenant című magyar musicalben. Közösségi oldalán novemberben posztolta fellépését, amelynek a budapesti Kőrösi Kulturális Központ adott otthont.

Brunner Mónika

„A Vadak Ura előadás kiváló szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Szívmelengető történet az összefogásról, a barátságról, a szeretet és jó szívűség fontosságáról” – szerepel a Kőrösi Kulturális Központ honlapján. 

Kóbor Léna rókajelmezben. Fotó: Facebook

A zenés darab története szerint az állatok nyolc klánba tömörülve élik életüket egy közép-európai erdőben, a saját törvényeik szerint. Ám uralkodójuk hirtelen eltűnik, a klánoknak pedig meg kell választaniuk új vezérüket, a vadak urát. 

– Egy rókalányt fogok alakítani, és azért várom nagyon ezt a szerepet, mert itt végre a tánctudásomat is meg tudom mutatni. Lesz prózai szerepem is, meg elképesztően sokat kell táncolni – mondta korábban az RTL Klub Reggeli című műsorában Kóbor Léna. 

A darabban rókafejet visel, az előadásban sztepp táncolnia is kell, a táncokban nagyobb emelések is vannak, ilyeneket korábban nem csinált. 

Kóbor Léna éveken át hiphopot táncolt. 

Édesapja, Kóbor János Bátaszéken született Kossuth-díjas énekes, az Omega frontembere 2021-ben hunyt el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!