Celebfigyelő

2023.11.25. 11:00

M. Dobos Marianne férje saját betegségéről beszélt

A Hír tévés házaspárnak, a szekszárdi származású M. Dobos Marianne-nak és férjének, M. Kovács Róbertnek is adott már feladatot betegség. M. Dobos Marianne pajzsmirigy gonddal küzd, férje pedig arról számolt be, hogy huszonéves korában megküzdött a hererákkal.

Brunner Mónika

Szép esküvőjük volt, a fotón M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert Hír tévések

Forrás: MW

„Inkább egy szűrővizsgálat, mint később a sokkal nagyobb baj!!! Bármikor bárkivel megtörténhet! Robi mesélt a saját betegségéről!!” – írta Facebook oldalán M. Dobos Marianne, a Hír tévé szerkesztő-műsorvezetője, aki korábban arról számolt be, hogy pajzsmirigy beteg. 

Férje, M. Kovács Róbert, a Hír tévé Vezércikk című műsorának házigazdája pedig az Origónak mesélt élete legnehezebb időszakáról. Azt is kiemelte, hogy több férfikollégájával együtt csatlakozott a Movember kampányhoz, amelynek lényege, hogy felhívják a férfiak figyelmét a betegségek megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára. 

M. Kovács Róbert hererákjáról így vallott:

„A daganat rosszindulatú volt, két műtét és két kemoterápiás kezelés következett. Az első beavatkozás egy rutinműtétnek számított, aminek során eltávolították a daganatot. A második műtét azonban már komplikáltabb volt, akkoriban még nem volt elterjedt ez a beavatkozás.”

Ahogy fogalmazott, huszonhárom-huszonnégy éves korára túl lett egy komolyabb csörtén a rákkal. 

További részletek az Origón

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!