Celebfigyelő

2023.11.22. 20:03

Soltész Rezsővel énekeltek az idősek Szakályban

Soltész Rezső énekes Szakályban adott koncertet a helyi időseknek, az Idősek napi rendezvény sztárvendégeként november huszadikán. A szakályi önkormányzat beszámolója szerint a sztár körülbelül másfél órán át szórakoztatta a közönséget, amely lelkesen vele együtt énekelt.

Brunner Mónika
Soltész Rezsővel énekeltek az idősek (beküldött kép)

Szépkorú polgárait köszöntötte Szakály Község Önkormányzata november harmadik hétfőjén a helyi Művelődési Házban. A köszöntők után színvonalas műsort adtak a Szakályi Százszorszép Óvoda gyermekei, a helyi Általános Iskola diákjai, a Művészeti Iskola tanulói, Gulyás Ildikó verset mondott. Soltész Rezső énekes műsora nagy sikert aratott az idősek között, együtt énekelték a rég ismert dalokat. 

"Az Idősek napi rendezvény szervezésekor gondoltuk azt, hogy sztárvendégként Soltész Rezsőt hívjuk, mivel a mostani időseink fiatalkorukban is már hallhatták dalait. Szerencsére a művész úr elfogadta meghívásunkat, és örömmel jött hozzánk" – tájékoztatta portálunkat a szakályi önkormányzat.

Beküldött kép

A szakályi idősek nagyon örültek, mivel Soltész Rezső énekes felelevenítette a fiatalkorukban hallott dalokat, mint például a Várj, az Azzurro, a Gondolsz-e majd rám?, a Szóljon hangosan az ének című nótákat. Az énekes körülbelül másfél órán át szórakoztatta a közönséget, közben sztorikat mesélt a dalokról. A közönség lelkesen vele együtt énekelte az ismert dalokat, utána fényképezkedtek az énekessel. 

A műsor végén a Nyugdíjas Egyesület tartott nagy sikerű műsort, majd az önkormányzat vacsorával és estig tartó mulatozással kedveskedett a megjelent szépkorúaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!