Celebfigyelő

2023.12.11. 14:50

Elveszített testvéréről beszélt a Hooligans énekese

A Hooligans énekese, Ördög Tibor, azaz Csipa, Abaházi Csaba Szekszárdon született rádiósnak beszélt arról, hogy egyik testvérét elveszítette. „Négyen voltunk testvérek, sajnos most már csak hárman vagyunk” – mondta a Retró Rádió Abaházi Presszó műsorában.

Brunner Mónika

Abaházi Csaba és Ördög Tibor Csipa

Forrás: Facebook

Négyen voltunk testvérek, most már sajnos csak hárman vagyunk. Az egyik testvérem Miskolcon boldog családi életet él, a középső bátyám még mindig anyámmal lakik otthon Szerencsen, én itt élek Pesten, és hát igyekszem őket segíteni mindenféle téren” – mondta Abaházi Csabának a műsorban a Hooligans énekese, hozzátéve, hogy az legyen a legrosszabb, hogy van kin segítenie. 

Ördög Tibor Csipa a gyerekkoráról elmondta, hogy tizenhat évesen a szerencsi csokigyárban dolgozott, tizennyolc évesen elvitték katonának, húsz évesen leszerelt, de ekkoriban már zenélt. 

– Semmi döntés nem volt az életemben, komolyan mondom, talán a mai napig sem. Talán most már egy kicsit komolyabban veszem a holnapot, ha nem is a jövő évet, de a holnapot vagy a jövő hetet – mondta, hozzátéve, hogy soha nem hozott tudatos döntéseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!