Celebfigyelő

2023.12.04. 11:37

Lajtai Kati bugyiját követelte Majka – videóval

Lajtai Kati Szekszárdon született énekesnő a TV2 Sztárban sztár leszek versenyzőinek a felkészítője - énektanára. A műsor legutóbbi adásában épp interjút adott munkájáról, amikor Majoros Péter Majka egy kis zavart keltett, fedezte fel az Origo.

Brunner Mónika
Lajtai Kati a szekszárdi Abaházi Csabának is adott interjút a Retro Rádióban
Forrás: Fb.

Az Origo által közzétett TV2 videón jól látható ahogy "Lajtai, Lajtai Kati, Lajtai" – kiabálással zavarta meg Majka az adást, behaladva a felvételbe, amit Lajtai Kati nevetve így kommentált: "Az egyik rajongóm" – mondta, majd közölte, hogy ad neki autogramot. Majka azonban azt üvöltötte, hogy inkább bugyit akar tőle. 

Bugyit, bugyit akarok, bugyit, bugyiii

– kiabálta nevetve Majka. 

Mint ismert, Lajtai Kati, az egykori Crystal énekesnője Szekszárdon született, és általános koráig élt Tolna vármegye székhelyén. Majoros Péter, Majka, a műsor mestere pedig két éve Szekszárdon vette feleségül gyermekei anyját, Majoros Hajnalkát. 

Majoros Péter, Majka (10)
Majka Szekszárdon vette feleségül gyermekei anyját 
Fotó: Flajsz Péter

Lajtai Kati a kisebb közjáték után többek közt így vallott a munkájáról a TV2 videójában. 

– Az az igazság, hogy ahogy elindult ez a verseny, úgy éreztem, hogy ez a csapat különleges. Nagyon-nagyon sok már rögtön láthatóan jó képességű fiatal volt – mondta, hozzátéve, hogy nagyon sok egyedi személyiség, karakter is található a versenyzők között. 

A döntőbe bejutottak szerinte már tényleg a csúcs. Nem drukkol külön-külön senkinek, mindenkit segít, hogy minél jobb legyen.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!