Celebfigyelő

2023.12.08. 16:49

Megdöbbentő kórházi fotókat tett közzé instáján Szász Júlia

Szász Júlia, a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia novemberi előadásán balesetet szenvedett színésznőjének vissza kellett mennie a kórházba. Megdöbbentő kórházi fotókat tett közzé magáról az Instagramján. Szekszárdi származású kollégái, Tóth Auguszta és Rubold Ödön is támogatják, hogy jobban legyen.

Brunner Mónika

Szász Júlia szekszárdi származású kollégái is sok erőt kívánnak neki

Forrás: MW

A Hír tévé is beszámolt arról, hogy Szász Júlia kórházi fotókat osztott meg az Instagram-oldalán. A színésznőnek a baleset után heteket kellett kórházban tölteni, majd november utolsó hetében hazaengedték. Ám mivel állapota drasztikus romlásnak indult, így vissza kellett mennie. 

Családjának és rajongóinak is megköszönte a támogatást

Most kórházi fotókat osztott meg Instagram oldalán, melyhez kísérőszövegként többek közt ezt írta: „egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a rengeteg – de tényleg rengeteg – jókívánságot, amelyben az elmúlt hetekben részesültem. Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam” – hangsúlyozta, majd arra is kitért, hogy (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok”. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Színháztól rengeteg támogatást kap Szász Júlia, és a balesetben szintén megsérült Horváth Lajos Ottó, kollégáiktól is, a Szekszárdon született Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művészektől, Tóth Augusztától és Rubold Ödöntől is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!