Celebfigyelő

2023.12.23. 12:19

Orbán Viktorral fotózkodott M. Dobos Marianne

"Orbán Viktor járt a Hír tv-ben" – jelentette be a szekszárdi származású M. Dobos Marianne televíziós személyiség a Facebook oldalán. A találkozásukat fotón is megörökítették. A fényképen a kormányfő két oldalán Marianne és férje, a szintén Hír tévés M. Kovács Róbert látható. Azonban nem Mariannéknak adott interjút a miniszterelnök.

Brunner Mónika

Orbán Viktor miniszterelnök M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert Hír-tévésekkel (Fotó: Kiss Annamarie)

"Orbán Viktor járt a Hír tv-ben" – írja M. Dobos Marianne a Facebook oldalán. Orbán Viktor miniszterelnök a Napi aktuális vendége volt, azonban nem M. Dobos Marianne készített vele interjút. 

Erről Marianne napokkal ezelőtt így vallott a Facebook oldalán: 

"Bár a héten még van Napi aktuális, én tegnap vezettem utoljára ebben az évben (azért szerkeszteni még fogok idén). Köszönöm mindenkinek az egész éves figyelmet, kedvességet, támogatást. Január 2-án várom Önöket a képernyők elé. Addig is jó készülődést az ünnepekre!" – írta közösségi oldalán M. Dobos Marianne. 

Bayer Zsoltnak adott interjút a miniszterelnök 

Orbán Viktor miniszterelnök Bayer Zsolt műsorvezetőnek adott interjút a Napi aktuálisban, és a beszélgetés elején a néhány órával korábban történt prágai egyetemi mészárlás kapcsán részvétét fejezte ki az elhunytak családjai felé. 

A Hír tévé a honlapján többek közt beszámol arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök beszélt az ukránok EU-csatlakozási folyamatáról is. Elárulta, hogy a céljuk a nyugati államok meggyőzése volt arról, hogy sem Ukrajna nincsen még felkészülve a csatlakozásra, sem pedig az Európai Unió.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!