Celebfigyelő

2024.01.09. 18:00

Egykori mestere gratulált a szekszárdi Juhász Bencének

Béresné Kollár Éva a Facebookon is gratulált Juhász Bence szekszárdi színészegyetemistának, hogy a fiatal tehetség szerepet kapott a Pinokkió című musicalben, a budapesti Vígszínházban. Megtekintették az előadást.

Brunner Mónika

Mestere gratulált a szekszárdi Juhász Bencének, fotó: MW

Egykori szekszárdi mestere nyilvánosan is gratulált Juhász Bencének, a Színművészeti Egyetem hallgatójának, hogy a Pinokkió című előadásban szerepel. Béresné Kollár Éva énektanár-kórusvezető, a Tücsök Zenés Színpad alapítója tanítványaival együtt megtekintette az előadást. 

A Facebookon így üzent volt tanítványának, Juhász Bencének: 

„Tücskökkel és kísérőikkel néztük meg ma az új Presser-Dusán musicalt, amelyben Juhász Bence is szerepet kapott! Fantasztikus érzés egy volt tanítványt látni ebben a közegben! Látni azt, ahogy beteljesülnek álmai! Nagyon büszke vagyok Rád Bence, nem is tudod, milyen csodálatos érzés ez nekem és mindannyiunknak! Gratulálok a sok szép feladathoz, a kitartásodhoz, szorgalmadhoz és a mai teljesítményedhez is! Várom a hétfői találkozást, hogy alaposan átbeszéljünk mindent!! Szeretettel ölelünk!" – írta volt tanítványáról Béresné Kollár Éva. A Pinokkió musicalt január hatodikán tekintették meg a Vígszínházban. 

Juhász Bence a Pinokkióban a Ködember szerepét játssza, a színpadon olyan neves színészekkel látható, mint Kern András, Halász Judit és Hegyi Barbara. A Pinokkiót Presser Gábor zeneszerző és Sztevanovity Dusán szövegíró jegyzi, a rendező Keresztes Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!