Tündéri

2024.01.25. 18:30

Garantáltan elolvad, ha megnézi ezt a videót!

Már több, mint 6,7 millióan látták és negyedmilliónál is több lájk érkezett arra a videóra, amin egy kisfiú és egy hatalmas munkagép és néhány munkás szerepel. A mindössze 31 másodperces, telefonnal rögzített képsorokon az látható, hogy egy markoló a lapátjából némi földet szór a fiú játék dömperének platójára.

Bencze Péter

A gyereket édesanyja a kezében tartja, tisztes távolságban az eseményektől, de a gyermek reakciója még így is lenyűgöző: amikor meglátja, hogy a több tonnás munkagép erőkarja közelíteni kezd a játékautója felé, szabályosan ugrálni kezd örömében, annyira megörül. Közben két munkás sisakban és láthatósági mellényben nézi a folyamatot, majd miután a a föld a dömperbe került, odatolják azt az addigra már a boldogságtól önkívületi állapotba került fiúnak. 

A videó alá több, mint kettőezer kettőszáz komment is érkezett. A legtöbben arról írtak, mennyire felszabadító látni az önfeledt, tiszta boldogságot a fiú arcán, akinek egy kis aprósággal sikerült ilyen fantasztikus élményt szerezniük a dolgozó munkásoknak.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!