Celebfigyelő

2024.01.15. 15:05

Háztetőt fedett Nagyszékelyben Novák Péter

Novák Péter rendező-koreográfus Budapest forgatagából kiszakadva belekóstolt a sokszínű vidéki életbe, amelyet a Falu bolondja című sorozatban mutat be. Nagyszékelybe is ellátogatott stábjáva, ahol háztetőt fedett. A nagyszékelyi epizódot január huszadika szombaton délután tűzte műsorra az M5.

Brunner Mónika

Novák Péter Nagyszékelybe látogatott stábjával

Fotó: Bujdos Tibor

Novák Péter a Tolna vármegyei zsákfaluba, Nagyszékelybe látogatott a Falu bolondja című dokumentumsorozat stábjával és háztetőt fedett. 

A nagyszékelyi epizódot január huszadikán, szombaton délután tűzte műsorra az M5. 

– Nagyszékelyt, mint helyszínt én hoztam. Én ismerem legrégebben Nagyszékelyt, mégpedig az ott lakó barátaim miatt – mondta a műsorban Novák Péter. 

Jagodics Edit nagyszékelyi, aki a Falusi Fortélyok Iskolása internetes videóiról híres az adásban elmondta, hogy Nagyszékelyben létezik emberléptékű élet, itt vannak öregek, fiatalok, még iskola is van, minden van. Hozzátette, hogy sok nagyszékelyi azon van, hogy természetes életet folytasson, önellátóak legyenek, legalább az élelmiszert maguk termesszék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!