Celebfigyelő

2024.02.21. 13:56

Kóbor Léna mindennapjaiban jelen van apukája, Kóbor János

Több mint két év telt el Kóbor János, az Omega frontemberének a halála óta. Özvegye és lánya embert próbáló időszakon van túl, írja a Borsonline. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekest 2021-ben veszítettük el.

Brunner Mónika

Kóbor Léna sikereire édesapja az égből is büszke

Fotó: Máté Krisztián

A Borsonline a hot! magazint idézi. Kóbor János özvegye, Zsóka elmondta, hogy a családfő Kóbor János mindkettőjüknek, neki és lányának, Lénának is borzasztóan hiányzik, ám mégis jelen van a mindennapjaikban. Mintha ott élne köztük. Olyan érzés a számukra, mintha együtt örülne velük a sikereiknek. 

Kóbor János lányának, Lénának az iskola mellett színpadi fellépései is vannak, egyik sikert aratja a másik után. 

Nagyon közel érzem magam lélekben apuhoz. Gyakran fellépek a Gyöngyhajú lány balladája című musicalben, és boldog vagyok, hogy én is színpadon lehetek, mint ő – mondta többek között Léna. További részletek a Borsonline-on.

A kis Kóbor János legszebb nyarai Bátaszéken teltek

A Tolnai Népújság 1995-ben közölt interjújában Kóbor János felelevenítette bátaszéki élményeit:

„– A nagyszüleim éltek Bátaszéken, az iskolai szünetekben rendszeresen meglátogattam őket – emlékezett a régi szép időkre. 

– Bátaszék felidézésekor egy nagyon kedves falu jelenik meg előttem, bár hivatalosan községnek nevezték a települést. Az elmúlt századokra jellemző természetközeliséggel – rengeteg háziállattal, lóval és szekérrel – találkoztam itt. No és egy focipályával, ami a központot jelentette számomra – mondta akkor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!