Celebfigyelő

2024.02.02. 14:12

Óriási körhintás kacsával érkezett a Kincsvadászok című műsorba

Horváth Buben Róbert bonyhádi régiségkereskedő szerepelt a TV2 Kincsvadászok című műsorában, ahova az emberek régiségekkel érkeznek, a műsor régiségszakértői pedig eldöntik, mennyit adnak a tárgyakért. Horváth Buben Róbert a régi körhintákon található óriáskacsával érkezett a műsorba.

Brunner Mónika

Horváth Buben Róbert itt egy Moszkviccsal látható

Forrás: Facebook

Horváth Buben Róbert bonyhádi régiségkereskedő szerepelt a TV2 Kincsvadászok című műsorában. A csatorna ismertetője szerint a műsorban hétköznapi embereket látni, akik olyan régiségekkel érkeznek az ország minden tájáról, amikről nem tudják, hogy mennyit érnek valójában. A műsor régiségszakértői és műtárgykereskedői döntik el, mennyit adnak a tárgyakért, ha adnak érte egyáltalán bármit. 

Jól érezte magát a műsorban 

Horváth Buben Róbert régi körhintákon található óriáskacsát vitt a műsorba. 

– Egy hintás kacsát vittem, a hatvanas évekbeli körhintákon lehetett látni ilyet. Egy generációk óta körhintákkal foglalkozó hintástól jutottam hozzá a kacsához – mondta portálunknak Horváth Buben Róbert, akinek a kacsáját a műsorban százhatvanezer forintra értékelték a szakemberek. Portálunknak elmondta, hogy nagyon jól érezte magát a Kincsvadászok műsorban. A családja javaslatára mondott igent a fantasztikus lehetőségre.

Régiségek dekorációnak 

Gyerekkora óta foglalkozik régiségkereskedéssel, bármit, ami régi, megvesznek. Elmondta, hogy két-három éve már a régiségkereskedés sem az igazi, mert a covid és a háborúk óta az embereknek nem az az első, hogy régiséget vásároljanak. Mostanában régiségekre a kocsmáknak, éttermeknek, cukrászdáknak van szüksége, amelyek dekorációknak vásárolják a régi tárgyakat. Ám a vendéglátóipar sem tündököl már régi fényében, és az idei év sem azt mutatja, hogy változna valami.

A videókban látható az óriás kacsa:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!