Celebfigyelő

2024.03.25. 16:44

Abaházi Csaba Kitanics Márkot faggatja

"Ma megint szekszárdiak jönnek össze az Abaházi Presszóban" - jelentette be a közösségi médiában Abaházi Csaba, szekszárdi származású rádiós, a Retro Rádió műsorvezetője. Ma, hétfőn este nyolc órától Kitanics Márk klinikai szakpszichológus, igazságügyi szakértő, túsztárgyaló a vendége.

Brunner Mónika

Abaházi Csaba és Kitanics Márk (Fotó: Facebook/Abaházi Csaba)

Abaházi Csaba így számolt be arról, hogy ki lesz a vendége a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorában március huszonötödikén, este nyolc órától: 

„Legutóbb akkor találkoztunk, mikor mindketten tinik voltunk, és a hátunk közepéig ért a hajunk… ő trash metálban utazott, nekem a kicsit “lágyabb” dallamos hard rock volt a mindenem (már akkor is). Hogy mi történt azóta? Belőle klinikai szakpszichológus lett, igazságügyi szakértő, túsztárgyaló; rengeteg bűnüggyel, bűnelkövetővel találkozott. A többi este kiderül! Ma megint szekszárdiak jönnek össze az Abaházi Presszóban, 8-kor nyitunk! Izgalmas beszélgetés lesz!" – tudatta Abaházi Csaba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!