Celebfigyelő

2024.03.17. 12:57

Köllő Babett nagymamája halála után kapta meg a hangüzenetét

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő, tévés személyiség nagymamája nyolcvannegyedik születésnapján Bonyhádon énekelt egy operettgálán. Nagymamája néhány nappal később hunyt el. Jelet kért tőle a túlvilágról, számolt be erről a Borsonline.

Brunner Mónika

Köllő Babett a hot! magazinnak mesélt nagymamája haláláról: Bonyhádon énekeltem egy operettgálán, aminek az időpontja kérdéses volt, majd pont a mama 84. születésnapján került rá sor. Így megkaptam az élettől, hogy csodálatosan elbúcsúzhattam tőle, ugyanis néhány nappal később elhunyt. Akkor éreztem először, hogy nincsenek véletlenek – idézi a színésznőt a Borsonline. 

20230911_kogazdag fiatalok_02477_MW_bulvar_MK
Köllő Babett. Fotó: Máté Krisztián/MW bulvár

Köllő Babett elmondta, hogy nagymamája halála után egy jelet kért tőle a túlvilágról. 

– Én lepődtem meg a legjobban, amikor megkaptam a hangüzenetet, hogy mennyire fantasztikus volt az előadás, és hogy ez volt élete egyik legszebb napja. Az üzenetet a születésnapján írta, de én csak napokkal később kaptam meg – mondta a hot! magazinnak. További részletek a Borsonline-on.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!