Celebfigyelő

2024.04.04. 14:20

Köllő Babettet megtréfálta a lánya

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő-médiaszemélyiség igazi laza anyuka, kislánya április elsejei tréfáin is csak jót nevet, annak ellenére, hogy Milla minden évben nagyon igyekszik borsot törni a szülei orra alá, írja a Borsonline.

Brunner Mónika

Köllő Babett nem csak színésznő - médiaszemélyiség, hanem a Tündérszépek szépségverseny mentora is

Fotó: Markovics Gábor

Köllő Babett a Borsonline-nak mesélt arról, hogy kamasz lánya, Milla április elsején mindig kitalál általában klasszikus csínyeket. Az idei évben színes papírokkal, öntapadós jegyzettömbökkel  ragasztotta tele a házuk egyik fontos helyiségét. A kamaszlány korábban vizet kilövellő fényképezőgéppel kápráztatta el szüleit, valamint volt olyan is, hogy estére fogkrémmel kente be a fürdőszoba kilincsét. 

– Mondjuk annak nem örültem, mert András éjszaka megindult és mindenhova lecsöppent a fogkrém, és összelábnyomoztuk az egész házat vele. Utána pedig elég nehezen jött fel a parkettáról, szóval az nem volt annyira szép dolog – emlékezett meg lánya csínytevéseiről Köllő Babett, aki a Tündérszépek szépségverseny egyik mentora. További részletek a Borsonline-on találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!