Celebfigyelő

2024.04.13. 13:55

Odáig vannak rajongói a Hír tévés külsejéért

M. Dobos Marianne szekszárdi születésű Hír tévés adottságait dicsérik a közösségi médiában rajongói. Gyönyörű és szimpatikus asszonynak nevezik, aki nemcsak okos, de szép is. Igazi úrinőnek tartják, akinek csodálatos a megjelenése.

Brunner Mónika

M. Dobos Marianne Szekszárdon 2023-ban (Fotó: M. D.)

M. Dobos Marianne a közösségi médiában a Hír tévé Napi aktuális című műsorának megtekintésére invitálta a nézőket. "Kezdődjön a hét egy jó Napi aktuálissal. 19:15-től ma én várom Önöket!" – írta a közelmúltban. 

A posztja alatti kommentekben pedig csak úgy záporoznak a dicsérő szavak. Egyik férfirajongója többek közt ezt írta: "M. Dobos Marianne! Ön egy gyönyörű és szimpatikus asszony! Szeretem nézni a Hír tévé adásaiban. Szépen beszél - nem hadar, okos és mindig visszafogottan van kifestve!" 

Egy másik férfirajongója így fogalmazott: "Na ilyen nincs a baloldalon: okos de szép is". Van, aki igazi úrinőnek nevezi M. Dobos Marianne tévés személyiséget, és hozzáteszi: "Micsoda tekintet! Csodálatos megjelenés!" Hölgyrajongói ezt írják róla: "Mindig nézem!", valamint: "Kedves Marianne! Én is várom az adást, Önt a műsorvezetőjét!".

M. Dobos Marianne Orbán Viktorral is jó kapcsolatokat ápol. Közös fotó is készült róluk nemrég, a képen Marianne férje is látható a miniszterelnök mellett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!