Celebfigyelő

2024.05.29. 17:01

Duna televízióval forgatott Zsikó Zsuzsanna

Zsikó Zsuzsanna alsónyéki népi énekesnőről a Nógrád vármegyei Berkenyén készített felvételeket a Duna televízió stábja a Jó ebédhez szól a nóta című műsorhoz. Jónás Géza és zenekara muzsikált. – A Duna felvételén elhangzott dalok egyelőre legyenek meglepetések – mondta lapunknak az énekesnő.

Brunner Mónika

Zsikó Zsuzsanna népi énekesnő május huszonnyolcadikán, kedden a Nógrád vármegyei Berkenyén, egy fogadóban vett részt a Duna televízió Jó ebédhez szól a nóta című műsorának tévés felvételén, ahol Jónás Géza és zenekara muzsikált. A tévéstáb három-négy műsoradást rögzített velük. 

duna televízió stáb forgatás zsikó zsuzsanna
Zsikó Zsuzsannával a Duna televízió Jó ebédhez című műsorának stábja forgatott 2024. május 28-án a Nógrád vármegyei Berkenyén
Fotó: Facebook

Duna televízió stábjával Berkenyén 

Zsikó Zsuzsanna erről így nyilatkozott nekünk: 

– A Duna televízió Jó ebédhez szól a nóta stábja mindig újabb és újabb helyszíneket keres, és most a Nógrád vármegyei Berkenyét találták a megfelelőnek – mondta lapunknak Zsikó Zsuzsanna. Hozzátette, a Duna televízió stábja mindig változatos helyszíneken forgat, volt már velük a Pest vármegyei Üllőn és Visegrádon. 

A műsor felvételen elhangzott dalokkal kapcsolatban azt mondta, hogy azok egyelőre legyenek meglepetések. 

A berkenyei felvételek várhatóan még az idén nyáron adásba kerülnek. 

Zsikó Zsuzsanna legközelebb június másodikán, vasárnap lép fel Szeghalmon, majd a Budapest Parkban. Soron következő nyilvános programjai elérhetőek a Facebook oldalán. 

– Nagyon sűrű időszak elé nézünk, hál' Istennek alig van egy-két szabadnapunk. Mivel mindannyiunknak van civil foglalkozása, a szabadnapjaink is munkával telnek – tette hozzá Zsikó Zsuzsanna. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!