Elismerés

2023.12.01. 17:12

Prima díjat kapott Zsikó Zsuzsanna Fejér Vármegyében

Fődíjat nyert a XVII. Fejér Vármegyei Prima gálán Magyar népművészet és közművelődés kategóriában Zsikó Zsuzsanna alsónyéki népdalénekesnő november harmincadikán Székesfehérváron. A gálán három fődíjat osztottak ki egy-egy millió forint értékben.

Brunner Mónika

"Ma este Magyar Népművészet és Közművelődés kategóriában Prima díjat vehettem át. Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy mindezt a Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI művész-tanáraként nyerhettem el" – írta Zsikó Zsuzsanna Facebook oldalán.

Zsikó Zsuzsanna Prima -díjat kapott. Fotó: Facebook

Így folytatta: "Köszönöm a Fejér vármegyei VOSZ jelölését, a bizottság tagjainak, hogy munkásságomat méltónak találták az elismerésre. Továbbá hálás szívvel köszönöm a Zagyva Banda csodálatos muzsikáját és az Alba Regia Táncegyesület művészeinek; Molnár Gábornak és Brigitta Molnárné Hortobágyinak a fantasztikus táncot. Meghatódtam… Köszönöm, köszönöm!"

Közösségi oldalán szívből gratulált a többi díjazottnak. 

Zsikó Zsuzsanna mellett Magyar sport kategóriában Szoboszlai Dominik, a Liverpool középpályása, a magyar válogatott csapatkapitánya és Magyar építészet kategóriában Tibor Dávid, a Masterplast Nyilványosan működő részvénytársaság (Nyrt.) elnök-vezérigazgatója is fődíjas. 

A Fejér Vármegyei Prima-díjakat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Fejér Vármegyei Szervezete adta át. 

A gálát idén is a Magyar Király Hotelben rendezték, ahol fellépőként is jelen volt Zsikó Zsuzsanna és a Zagyva banda, valamint a Discover band, Vastag Tamás és Janicsák Veca Fonogram-díjas énekesek.

A műsor kezdetén megemlékeztek a díj alapítójáról, a VOSZ örökös elnökéről, a 2018-ban elhunyt Demján Sándorról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában