Celebfigyelő

2024.05.25. 10:07

RTL sztár: Barabás Évi Buzsákra autózott

Az RTL sztár Barabás Évi beszámolt autós élményéről a közösségi médiában. Autó segítségével jutott a Somogy vármegyei Buzsák településre, ahol finom ételekkel várták. Az RTL bonyhádi származású műsorvezetője a falusi békés boldogságban találta magát.

Brunner Mónika

Barabás Évi az RTL sztárja autó segítségével jutott el Bonyhádra, békés falusi boldogság várta

Forrás: Facebook

Bonyhád Barabás Évi, az RTL sztárja beszámolt élményeiről a közösségi médiában. Autó segítségével jutott Budapestről Buzsákra, kedvenc autójával százhatvannégy kilométer távolságot tett meg. 

rtl barabás évi bonyhád sztár
Barabás Évi az RTL sztárja autó segítségével jutott el Buzsákra, békés falusi boldogság várta 
Forrás:  Facebook

RTL sztár Buzsákon 

Barabás Évi így írt a megtett útról: 

„Sebességváltásra, lelassulásra éppen elég idő és távolság. Ha csak fél napra is de visszaautóztam gyerekkorom falusi békés boldogságába. Sóskaleves, tojásos nokedli, aludttejes prósza házi eperrel és bodzás citromlekvárral várt. Meg jó szó, nyugodt kedves figyelem és persze meglepetés. Vég nélküli madárcsicsergéssel. És rózsával" – ismertette Évi. 

Buzsák és a termálfürdő

A további élményeiről így számolt be: 

„Buzsákon nem csak a Balatonhoz legközelebbi termálfürdőben lehet semmit tenni. A település határában a szántóföldek mellett áll a kis Fehér -( Mária-) kápolna hatalmas hársfák társaságában szép, gondozott parkban. A kb. 800 éves fehér templomocska mellett egyszerűen csak jó ücsörögni a természet lágy ölén és nem gondolni semmire. Vagy gondolni bármire." 

Barabás Évi a kutyájával is sokat kirándul.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!