Celebfigyelő

2024.05.12. 13:00

Rubold Ödön is reménykedik Tompos Kátya gyógyulásában

"Drága Kátya, szorítok nagyon és reménykedem...!" – írta a közösségi médiában a tolnai származású Rubold Ödön színművész. Mint ismert, Tompos Kátya színésznő daganatos betegségben szenved, külföldi gyógykezelésének költségei felemésztették anyagi kereteit.

Brunner Mónika

Rubold Ödön is reménykedikTompos Kátya gyógyulásában (Fotó: MW)

Barabás Évi, az RTL bonyhádi származású tévése után Rubold Ödön tolnai származású Jászai Mari -díjas színművész, érdemes művész is a közösségi médiában jelentette be, hogy támogatja a súlyos betegségben szenvedő Tompos Kátya színésznőt. 

Drága Kátya, szorítok nagyon és reménykedem...!

 – írta Rubold Ödön. 

Mint ismert, Tompos Kátya barátai, kollégái, ismerősei a Fábián Juli Emlékalapítvánnyal segítik a nagybeteg színésznőt. Tompos Kátya közösségi médiaoldalán arról számolnak be, hogy a színésznő az utolsó pillanatig a nyilvánosság teljes kizárása mellett igyekezett minden lehetőséget megragadva gyógyulni, küzdeni, de egyedül elérte a határait. 

Tompos Kátyáért "Szeretünk Kátya" címmel jótékonysági gálát tartanak a Szegedi Nemzeti Színházban. Fellép többek közt Udvaros Dorottya, Für Anikó, Hrutka Róbert, Falusi Mariann, Peller Anna, Dolhai Attila.  

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!