Celebfigyelő

2024.05.22. 16:04

Szekszárd szépségének modellkarrierje sikeres

A szekszárdi származású Katona Henrietta, a Mediaworks Tündérszépek 2021-es Tolna vármegyei győztese hazánk első női csúcstalálkozóján vett részt Budapesten. Szekszárd szépségének modellkarrierje sikeres.

Brunner Mónika

Katona Henrietta modellkarrierje a Mediaworks Tündérszépek versenyén indult, azóta több szépségversenyt is megnyert. Henrietta sikeres a szépségipar területén. 

Katona Henrietta
Budapest 2024. 05. 16. 
Tudatos Nők Napja és díjátadó 
Szekszárd szépsége a fővárosban
Szekszárd, Tündérszépek, modell, Katona Henrietta
Katona Henrietta, Szekszárd szépsége Budapesten, a Tudatos Nők Napja és Díjátadón május tizenhatodikán a Kozmo Luxury Hotelben
Forrás: Beküldött

Szekszárd szépsége a divatbemutatón

Katona Henrietta beszámolt arról, hogy részt vett az idén május tizenhatodikán, Budapesten, a Kozmo Luxury Hotelben megrendezett Tudatos Nők Napja és Díjátadón, Magyarország első női csúcstalálkozóján. 

– Évek óta foglalkozom azzal, hogy tudatosan építsem az utamat, lépésről - lépésre. Ezért is igazi megtiszteltetés, hogy a Tudatos Nők Napján nem csak az esemény divatbemutatóján léphettem fel modellként, hanem social nagykövetként is jelen voltam a rendezvényen – ismertette lapunknak Katona Henrietta. 

Fantasztikusan sikerült a rendezvény

Katona Henrietta ismertette, hogy az eseményen fantasztikus vendégelőadókkal és emberekkel tölthettek el a látogatók egy napot, aminek a végén az élethez hasznos tudással tért haza mindenki. Boldog, hogy tagja lehetett a Tudatos Nők Napja és Díjátadó szervezői csapatának. Szerinte fantasztikusan sikerült a rendezvény és a divatbemutató, ahol a modell- és beauty csapatot szervezte össze, valamint social nagykövetként készített tartalmakat. Bizonyíthatta magának, hogy ezeken a területeken is helyt tud állni. 

Katona Henrietta, Tudatos Nők Napja, Budapest, 2024 05. 16. 
Szekszárd, Tündérszépek, modell, Katona Henrietta
Modell csoportkép: Katona Henrietta, Veress Eszter, Kálmán Kinga, Szilágyi Cintia, Kis Laura, Kardos Anna, Ilics Szimonetta, Csiki Vanessza 
Forrás: Beküldött

Igazi királynők 

Imádnivaló embereket ismert meg, új tapasztalatokat szerzett és az előadásokon hallott tanácsokkal tudatosabban éli majd meg a mindennapjait.

– A divatbemutató pedig magáért beszélt: modelljeink, mint igazi királynők vonultak végig a Kozmo Luxury Hotel nagytermének lépcsősorain Sikkmeup ruhákban, a "fenntartható ruhahasználat" nevében. Köszönöm a lehetőséget Dr. Orosz Cintia szervezőnek és műsorvezetőnek, aki nélkül ez a nap nem valósulhatott volna meg – tette hozzá a szekszárdi szépség. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!