Celebfigyelő

2024.06.03. 13:59

Szerelemre vágyik a szekszárdi Kalmár Paulina

Kalmár Paulina szekszárdi származású valóságshow-szereplő, dúsgazdag üzletasszony a Ripostnak adott interjújában árulta el, hogy vágyik a nagy szerelemre. Múlt év májusban mondta le az esküvőjét. A szerelem azóta elkerüli.

Brunner Mónika

Kalmár Paulina szekszárdi származású szépség A város királynői - The Real Housewives of Budapest című RTL műsorban szerzett ismertséget. A Ripostnak elárulta, hogy vágyik a nagy szerelemre. 

szerelem kalmár paulina
A szerelem egyelőre elkerüli a szekszárdi származású gazdag Kalmár Paulinát 
Forrás: RTL

Szerelem és szépség 

Kalmár Paulina így nyilatkozott magánéletéről: 

– Tavaly májusban lemondtam az esküvőmet, ezt követően egyszer még kerestük egymást a volt párommal, de onnantól annak a kapcsolatnak vége lett. Azóta még nem találtam meg a szerelmemet, a Nagy Ő-t, de meglátjuk, hogy mit hoz a nyár – mondta az interjúban, és hozzátette, hogy soha életében nem bombázták a pasik, mintha a homlokára lenne írva, hogy ne közeledj. Olyan, mintha félnének tőle. Sose mennek oda hozzá, nem merik leszólítani. 

A város királynői műsor szereplőit visszavárják a nézők. 

Kalmár Paulina a múlt évben az RTL kamerái előtt látogatta meg édesapját Szekszárdon. 

@paulinakalmar Megérkezett az esti sminklemosós és arcápolós videó! 🧖‍♀️😶‍🌫️👸🏼 #cleaning #facialtreatment #facial #face #everyday #nightcream #howtoclean #beauty ♬ eredeti hang - Paulina Kalmar

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!