óvodai sportverseny

2018.04.16. 16:20

A célban müzlivel várták őket

Mauthner Ilona, fotó: Makovics Kornél

Elkészülni, vigyázz, rajt címmel idén is megrendezték az óvodás sportversenyt. Közel kétszáz óvodás állt rajthoz Bátaszéken. A gyerekek maguk dönthették el, hogy a három sportág közül – úszás, futás, kerékpározás – melyiket választják. Simon Csabáné óvodavezető elmondta, idén ötödik alkalommal rendezték a triatlonversenyt és idén először az alsónyéki és a pörbölyi nagycsoportosok is csatlakoztak.

Az „Egészségre nevelő programok a Városi Óvodában” című pályázat keltette életre ezt az immár hagyományos bátaszéki tavaszi sportrendezvényt. Simon Csabáné elmondta, korosztályonként történt a megmérettetés, a futás és a kerékpározás esetében a kis, középső és nagycsoportos lányok, illetve fiúk mérhették össze teljesítményüket. Míg az úszásnál csak a nagycsoportos lányok és fiúk versenyezhettek egymással. Az eredményhirdetésnél minden résztvevő emléklapot vehetett át, de a legjobbak érmet is kaptak. Az óvodásokat frissítőkkel és müzliszelettel várták a célnál. A verseny alatt a szülők is szurkoltak a csemetéiknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában