születésnap

2018.09.05. 15:30

Népes családja köszöntötte

Kilencvenedik születésnapja alkalmából családtagjai mellett a város vezetői is felköszöntötték nemrégiben Kovács Gyuláné Erzsi nénit.

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött fotó

Szabó Loránd polgármester és Molnár Tünde, a választókörzet önkormányzati képviselője otthonában kereste fel az ünnepeltet, hogy virágcsokorral köszöntse, és átadják neki Orbán Viktor miniszterelnök üdvözlő levelét – írta a Dombomedia.hu.

Erzsi néni a Somogy megyei Osztopánban született 1928-ban. Szüleivel több településen éltek. Hat osztályt járt az elemi iskolában, négy évfolyamot pedig a polgáriban végzett az apácáknál. Amikor munkába állt, bérszámfejtőként, illetve statisztikusként dolgozott. Férjhez ment, és három gyermeke született: Erzsébet, István és Klára. Öt unokája és tizenkét dédunokája köszöntötte.

Erzsi néni hét közben az Őszikék Otthonban tölti az idejét. Kedveli a verseket, legjobban Arany János Családi kör című költeményét szereti. A verset nyugdíjastársai is hallhatták már az előadásában, akikkel Mágocson és Alsómocsoládon járt egy-egy idősek számára rendezett vetélkedőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában