moziajánló

2019.06.13. 10:30

Ezt játsszák Tolna megye mozijai 06.13-19.

Nem tudod eldönteni, mivel töltsd a délutánjaid? Talán tudunk segíteni! Összeszedtük, hogy mit játszanak a következő napokban a megye mozijai, hátha találsz valamit, ami neked is tetszik.

TEOL

Szekszárd

Június 13-16., 15 óra

Egy kutya négy útja /A Dog's Journey/

Amerikai családi film, 108 perc, 2019

Szereplők:

Ethan – Dennis Quaid

Gloria – Betty Gilpin

Bailey (hang) – Josh Gad

Rendező: Gail Mancuso

Vannak barátságok, melyek több életen át tartanak. Ilyen Bailey kutya története is, aki négy eb-életen keresztül talált vissza szeretett gazdájához, Ethanhez (Dennis Quaid). Nem is lehetnének boldogabbak a hétköznapok, hisz Bailey együtt él családjával, Ethannel, annak feleségével, Hannah-val (Marg Helgenberger) a michigani farmjukon. Sőt, Bailey új játszópajtásra is talál, Hannah és Ethan tüneményes unokája, CJ személyében.

Mikor CJ anyukája úgy dönt, maga mögött hagyja a vidéki életet, és kislányát is magával viszi, a szeretett kis barát egyik napról a másikra eltűnik az immár agg korban lévő eb életéből. Bailey napjai ekkor már meg vannak számlálva, és imádott gazdája, Ethan arra kéri őt, ezúttal unokája életébe térjen vissza, és vigyázzon rá, bármi történjék is. És akkor ismét bekövetkezik a csoda: Bailey egy cuki kölyökkutya testében születik újjá, méghozzá CJ oldalán, akivel elválaszthatatlan barátokká válnak. A hűséges eb-társ újra és újra visszatér a lányhoz, miközben ráébred arra, mi az ő végső küldetése, miért is született a világra.

A nagysikerű Egy kutya négy élete című film folytatása – ami szintén W. Bruce Cameron bestsellere alapján készült – ismét egy kutya szemszögéből mesél megannyi izgalmas, meghitt, és vidám kalandról, emberi kapcsolatokról, barátságról, és a feltétel nélküli, örök szeretetről. A Modern család, és a Szívek szállodája rendezőnője, Gail Mancuso egy szívhez szóló, kedves családi filmet készített, ami nem csak a filmrajongó gazdikat fogja levenni a lábáról.

[embed]]

Június 13-19., 17 óra

Éretlenségi /Booksmart/

amerikai vígjáték, 105 perc, 2019

Szereplők:

Jared – Skyler Gisondo

Amy – Kaitlyn Dever

Amy anyja – Lisa Kudrow

Brown igazgató – Jason Sudeikis

Rendező: Olivia Wilde

Amy és Molly legjobb barátnők és rém szorgalmas tanulók. Iskolaéveiket végiggürcölték a jó eredményekért, ennek köszönhetően biztatóbb jövő előtt állnak, mint folyton bulizó társaik. Ám a diplomaosztó előtti este a két elválaszthatatlan, rendszerezett életű lány egyszeriben rádöbben, hogy totálisan kimaradtak a szórakozásból. Hogy bepótoljanak négy évnyi nem-partizást egyetlen éjszaka alatt, őrült kalandra vállalkoznak, amihez nem lehet elég éretlennek lenni.

Június13-19., 19:30

X-Men: Sötét Főnix /X-Men: Dark Phoenix/

Amerikai akciófilm, kalandfilm, sci-fi, 114 perc, 2019

Szereplők:

Jean Grey / Phoenix – Sophie Turner

Raven / Mystique – Jennifer Lawrence

Smith – Jessica Chastain

Professor Charles Xavier – James McAvoy

Rendező: Simon Kinberg

A SÖTÉT FŐNIX-ben az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Grey-jel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.


Bölcske

Június 13-16. 16 óra

Hamupipőke és az elvarázsolt herceg /Cinderella and the Secret Prince/

Amerikai családi animációs film, kalandfilm, 90 perc, 2019

Szereplők:

Ella (hang) – Cassandra Morris

Alex (hang) – Chris Niosi

Manny (hang) – R. Martin Klein

Rendező: Lynne Southerland

A tündéranya segítségével Hamupipőke és három cincogi kis barátja elindul a palotába, hogy részt vegyenek a királyi bálon. Idáig mindannyian ismerjük a mesét, ám kiderül egy szörnyű titok! Az igazi herceget egérré változtatta egy gonosz boszorkány, a fiú pedig, aki jelen van a bálon, egy csaló! Hamupipőke és három kis barátja elhatározzák, hogy megmentik a trónörököst.

Június 13-16. 18 és 20.30 óra

Csaló csajok /The Hustle/

amerikai vígjáték, 94 perc, 2019

Szereplők:

Anne Hathaway

Tim Blake Nelson

Alex Sharp

Rebel Wilson

Rendező: Chris Addison

A CSALÓ CSAJOK-ban, ebben a kacagtató új vígjátékban Anne Hathaway és Rebel Wilson szélhámosnőket alakítanak; egyikük kisstílű, másikuk nagypályás. Egyesítik erőiket, és rászedik a férfiakat – hogy megszedjék magukat.

Források: port.hu, mozi.bolcske.hu, szekszardagora.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában