termelői piac

2020.08.19. 18:10

Rendhagyó lesz a hétvégi Spájz

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

Több szempontból is eltér a megszokottól a hétvégi Spájz rendezvény Pakson. Egyrészt kétnapos lesz – szombaton a dinnye, vasárnap a kávé lesz a főszereplő –, másrészt a járványügyi helyzet okán szűkített programmal várják az érdeklődőket az Erzsébet Nagy Szálloda előtt 9 és 14 óra között. Nem lesz kóstoltatás, minden termelő kesztyűben, maszkban szolgálja ki a vevőket, a pultokra kézfertőtlenítőt helyeznek ki. A szokásos helyszíni befőzés is elmarad. Teremben tartott játszóház sem lesz, helyette keresőjátékot tartanak a szabadban az Ökocsiga Játszóház koordinálásával – tájékoztatott Matus Dóra szervező.

A dinnyés és a kávés termékek mellett kézműves sajtok, helyi borok, szörpök, lekvárok, mézek, kézműves csokoládék közül is lehet majd válogatni. Nyereményjáték is lesz, és az augusztusi Spájz különlegessége, hogy előtérbe helyezik a csomagolásmentességet, az újrahasznosítható anyagokat. Bemutatkozik a szekszárdi Ökospájz, és az első száz vásárló Spájz logóval ellátott bevásárló szatyrot kap ajándékba.

Borítóképünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában