horgászverseny

2020.09.02. 14:00

Majdnem egy tonna halat fogtak ki a tóból Mucsiban

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött kép

Tizenkét órás és huszonnégy órás horgászversenyeket rendeztek a közelmúltban a mucsi horgásztavon. Maczik Zoltán tógazda az eseménnyel kapcsolatban lapunknak elmondta, mind a két verseny remek hangulatban telt, és a sporttársak kiváló teljesítményt nyújtottak.

A tizenkét órás éjszakai horgászversenyen Babos Attila nyújtotta a legjobb teljesítményt, 17,61 kilogrammal.

A második Laki Imre lett 17,45 kilóval, a harmadik helyen pedig Ferenczi István 16,35 kilogrammal végzett. Csongrádi Zoltán 15,55 kilogrammal negyedik, Karczub Norbert 14,17 kilóval ötödik lett a megmérettetésen.

A legkisebb halat a győztes Babos Attila fogta, a műszer 0,26 kilogrammot mutatott mérlegeléskor.

A korábban rendezett huszonnégy órás horgászversenyen párosok mérték össze tudásukat, a nyolc induló duó összesen 947 kilogramm, azaz közel egy tonna halat emelt partra.

A legjobbnak Fodor Attila és Maczik Dávid bizonyult 143,57 kilóval, megelőzte Amma Gábort és Amma Mátét, akik 91,81 kilogrammnyi halat fogtak ki, a harmadik pedig Kéninger József és Kéningerné Marika lett 84,16 kilós teljesítménnyel. Bogos Sándor és Bogos Flórián 82,99, Laki Imre és Burek Terézia 77,14, Nagy János és Nagy Péter 61,87, Cseh Imre és Egle Ernő 57,87, Schmit Péter és Babos Attila 55,94 kilogrammot mérlegelt. A legnagyobb halat, egy 10,2 kilós pontyot Varga István fogta.

Szavazzon a megye legjobb horgászaira!

Még tart A hónap fogása című nyereményjátékunk augusztusi fordulója. Ugyan a nevezési szakasz már lezárult, a beérkezett pályázatokra szeptember 7-én délig várjuk a szavazatokat. Aztán egy napra rá indul is a következő kör, így már most érdemes összekészíteni a fotókat a nagy fogásokról, hiszen értékes nyeremények várnak a dobogósokra. Részletek és a jelenlegi állás IDE kattintva érhető el.

Borítókép: A 24 órás verseny résztvevői összeálltak egy közös csoportképre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában