Mellrák Világnapja

2021.09.30. 17:30

Sztárvendégek adtak gyógyító műsort Szekszárdon

Nagyszabású jótékonysági esten szórakozhatott a közönség szerdán este a Mellrák Világnapja alkalmából a Babits Mihály Kulturális Központban. Olyan neves előadók léptek fel, mint Srámek Péter, Péter Szabó Szilvia, Beleznay Endre és Danny Blue. A bevétel a szervező, Kiss Barbara gyógykezelését szolgálja, aki mellrákkal küzd, sikeresen.

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

Srámek Péter két dalával kezdődött a Mellrák Világnapja alkalmából tartott jótékonysági est. A rendezvénynek Szekszárd, a Babits Mihály Kulturális Központ színházterme adott otthont szerda este. A közkedvelt énekes produkciója után Kiss Barbara, az est szervezője és háziasszonya, valamint Beleznay Endre műsorvezető köszöntötte a közönséget. Mint arról már írtunk, Kiss Barbara is mellrákkal küzd, sikeresen. Daganatos betegeknek ajánlott diétát folytat, valamint oxigénterápiára jár.

Erről a terápiáról is szó esett abban a videófilm-bejátszásban, mely dr. Robert Lyons tevékenységével ismertette meg a résztvevőket. A Torontói Humanitárius Orvoslás Egyetemének meghívott professzora a sejtek és szövetek oxigénhiányosságát segíti kezelni saját fejlesztésű készítményével és módszerével.

A komoly gondolatok után ismét a felhőtlen szórakozás percei következtek, köszönhetően Péter Szabó Szilvia félórás, vérpezsdítő műsorának. Az első rész zárásaként Beleznay Endre készített interjút Kiss Barbarával, aki mint egykori rendezvényszervező is joggal és örömmel mondhatta el, hogy átvitt és valóságos értelemben is visszatért a színpadra.

Szünet után Danny Blue mentalista ejtette ámulatba a nagyérdeműt különleges műsorával. A meglepetések folytatódtak az ajándék sorsoláskor is, a szerencsések az egészségvédelemben használatos termékeket, szolgáltatásokat nyerhettek. Az estet Srámek Péter és zenekarának este tizenegy óráig tartó műsora zárta. Ez azt jelenti, hogy a 19 órakor kezdődő rendezvény akár maratoni hosszúságúnak is nevezhető, de mivel mindenki tetszését elnyerte, gyorsan eltelt.

Három országban dolgozott

Kiss Barbara Dombóváron született, Szekszárdon járt általános- és középiskolába. Érettségi után külföldön, Dániában, Belgiumban és Svájcban dolgozott, mint rendezvényszervező. Közel húsz év kint tartózkodás után tért haza, a gyógyulás érdekében. Elhatározta, hogy saját tapasztalatai alapján bárkinek segít tanácsaival. A speciális gyógyszeres kezelésre Kiss Barbarának a 11773463-01206955 (OTP Bank) számlaszámon lehet adományozni. Tanácsadás esetében pedig az érdeklődők a 70/904-5064-es telefonszámon kereshetik.

Borítóképen: Srámek Péter és zenekara zárta a műsort

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában