Tündérszépek 2022

2022.04.25. 19:00

A régiók közönségkedvencei hamarosan újra várják a szívecskéket

Hamarosan dönt a zsűri arról, hogy mely lányok jutnak be a Tündérszépek 2022-es országos döntőjébe.

TEOL

A somogyfajszi Király Friderika lett a régió közönségkedvence (Forrás: sonline.hu)

Minden megyéből egy szépséget választanak ki az ítészek abból az öt lányból, amelyet a helyi zsűri választott ki, az 1-es régióból pedig három fővárosi/Pest megyei lány kerül az utolsó fordulóba, így alakul ki a 21 fős mezőny, melyhez még egy hölgy csatlakozhat.

Az olvasói értékeléseknek tehát óriási szerep jutott a regionális fordulóban, hiszen régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb értékelést kapó versenyző még egy esélyt kap, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként csatlakozzon a döntős mezőnyhöz a Mediaworks országos szépségversenyén.  

A Baranya–Somogy–Tolna régió közönségszavazásának győztese pedig – aki szerdától ismét versenybe száll a többi hat régió győztesével – nem más, mint a somogyfajszi Király Friderika. Ez a szavazás április 27-én indul, tehát szerdától ismét lehet osztani a szívecskéket, amelyek ezúttal országos finálét érnek majd a közönségkedvencnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában