Tündérszépek 2022

2022.04.24. 11:30

Öt Tolna megyei lány áll a régiós zsűri elé

A Tündérszépek megyei selejtezőjéből öt lány jutott a régiós döntőbe, ahol majd eldől, hogy decsi, dombóvári vagy szekszárdi hölgy képviselheti-e Tolnát a Mediaworks Hungary Zrt. szépségversenyének országos fináléjában.

TEOL

A dombóvári Kajos Fruzsina Kitti egyike az öt Tolna megyei lánynak, aki a régiós döntőbe jutott (Fotó: Teol.hu)

A népszerű verseny idei kiírását még 2021 novemberében indította útjára a Tolnai Népújság kiadója, akkortól vártuk a 18-29 éves Tolna megyei hölgyek jelentkezését. A Tündérszépekre saját képekkel is lehetett nevezni – mint ahogy tette azt a szekszárdi Pilisi Petra Panna –, de kérésre díjmentesen elkészítettük versenyzőink portfólióját.

A szépségverseny megyei selejtezőjére jelentkezők közül végül tíz lány élt a lehetőséggel, és állt Mártonfai Dénes fotóriporter kamerája elé. A fotózáshoz partnerünk, a Takler Kúria biztosított minden igényt kielégítő helyszínt – ezúton is köszönet érte –, ahol versenyzőink a kezdeti lámpalázat fokozatosan leküzdve mutathatták meg magukat sportos és elegáns öltözetben, illetve fürdőruhában.

Eszenyi Eszter, a Tündérszépek 2022 egyik mentora azt javasolta a hölgyeknek, hogy a fotózáson legyenek természetesek, ne stresszeljenek, csak adják önmagukat. A megyei selejtező lebonyolításáért felelős stáb igyekezett mindent elkövetni, hogy a lányok valóban a legjobb formájukat mutassák a kamera előtt.

– Megtisztelő és egyben izgalmas feladat, hogy én fotózhattam ismételten a tündérszépeket – mondta el a Teol.hu kérdésére Mártonfai Dénes. – Minden év új feladatokat és kihívásokat hoz magával. Idén is remek stáb állt össze, már az első fotózáson gördülékenyen ment a csapatmunka, beleértve a fotózások közti átállásokat is. Elegáns helyszínen tudtuk a jelentkezőket fogadni és fotózni, ami elősegítette a jó hangulatú közös munkát – tette hozzá a Tolnai Népújság fotóriportere.

– A fotózások minden alkalommal laza, könnyed hangulatban zajlottak. Úgy gondolom, így a résztvevő hölgyek is sokkal könnyebben oldódhattak fel és készülhettek szép fotók – mondta Farkas Eszter. A Tolnai Népújság újságírója hozzátette, számára is izgalmas kihívás volt stábtagként részt venni a szépségversenyen.

A közel másfél órás fotózások során készült képekből Mártonfai Dénes minden versenyzőről a tizenöt legjobbat válogatta ki, amelyeket aztán a Teol.hu hírportálon hét héten át – a baranyai és somogyi lányok portfólióival felváltva – naponta tártunk olvasóink elé, akik szavazhattak is kedvenceikre. A voksolás szombaton délelőtt lezárult, a régiós közönségszavazás győztesének nevét hétfőn közöljük. Az olvasói értékelések alapján továbbjutó szépségek az április 27-én, szerdán induló újabb fordulóban  hét napon keresztül gyűjthetik a szívecskéket a döntőbe jutásért.

A megyei selejtezőből a Tolnai Népújság főszerkesztője és a verseny stábja öt lányt juttatott tovább a régiós döntőbe. Innen egy másik zsűri döntése alapján megyénként majd egy-egy hölgy kerülhet az országos fináléba, amelyen tavaly a szekszárdi Katona Henrietta képviselte Tolnát.

És most lássuk is, kiknek maradt esélyük akár a végső győzelemre, a Tündérszépek királynőjének járó koronára és címhez járó értékes ajándékok elnyerésére. A megyei zsűri hosszas mérlegelést követően meghozott döntése értelmében – a sorrend meghatározása nélkül – az alábbi öt lány folytathatja a versenyt: a dombóvári Kajos Fruzsina Kitti, a decsi Horváth Mercédesz, valamint az egyaránt szekszárdi Csicsó Cintia, Pilisi Petra Panna és Zengay Zoé.

Gratulálunk a továbbjutóknak, köszönjük minden versenyzőnek a részvételt és olvasóinknak a tündérekre leadott szavazatokat. Kérjük, a következő hetekben is tartsanak velünk és a Tündérszépek 2022 versennyel, hiszen a sorozat végén a szavazók között is értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában