Magyarkeszi falu- és romanap

2022.07.20. 19:10

Bódi Gusztiék megtáncoltatták a közönséget

Falunap és romanap Magyarkeszin címmel tartottak egész napos programot július kilencedikén, szombaton. A közösségi eseménynek a helyi rendezvénytér és a sportpálya adott otthont.

B. M.

A falunap a magyarkeszi óvodások műsorával kezdődött, majd következett Gre­gus Anikó gyermekműsora és a Laguna Mazsorett Csoport bemutatója. Varga Feri és Balássy Betti duettje után Bódi Guszti és Margó szórakoztatta a közönséget. Horváth János fellépése után pedig az Alfa-Kéktó Zenekar muzsikájára bálozhattak a résztvevők. 

A falunap a helyi gyerekek műsorával kezdődött (Beküldött fotók)

A futballpályán kora este Magyarkeszi–Balatonszárszó barátságos labdarúgó-mérkőzés rendeztek, a gyermekeket pedig a rendezvény teljes ideje alatt ingyenes körhinta és ugrálóvár várta.

Kovács Erzsébet, Magyarkeszi polgármestere lapunknak elmondta, hogy öt-hatszázan látogattak ki a falunapra, amely mindig nagyon várt esemény Magyarkeszin. Ilyenkor nem csak a helybéliek, de a környező településen élők is eljönnek a vonzó programok miatt.

Bódi Guszti és Margó remek hangulatot varázsolt a magyarkeszi falunapra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában