Jótékonyság

2022.09.13. 16:20

Közel egymillió forintot fociztak össze Gerjenben

Negyedik alkalommal rendeztek jótékonysági focikupát Gerjenben. A „3000-es torna” névre keresztelt esemény bevételét, közel egy millió forintot a megyei kórház gyermekosztálya alapítványának ajánlották fel a szervezők.

TEOL

Romhányi Károly, Gerjen polgármestere (jobbról), dr. Németh Csaba, a megyei kórház főigazgatója és dr. Fathi Khaled főorvos a jótékonysági tornán befolyt összeget igazoló emléklappal (Fotó: Molnár Gy.)

Gerjen Község Önkormányzata évek óta sikerrel szervezi meg a „3000-es torna” elnevezésű focikupát. A rendezvény célja minden évben a Balassa János Kórház gyermekosztály alapítványának a támogatása. Szeptember 10-én, szombaton immár negyedik alkalommal mérte össze erejét a meghívott tíz szervezet, illetve cég (Paksi Atomerőmű-PADOSZ, Paks 2. Zrt., PIP Nonprofit Kft., RHK Kft., az új blokkok építésével megbízott orosz fővállalkozó, Tolna Megyei Önkormányzat, Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, Tolna Megyei Katasztrófavédelem, Tolna Megyei Balassa János Kórház, TEIT) kispályás focicsapata. A megjelenteket Romhányi Károly, Gerjen polgármestere, dr. Németh Csaba, a megyei kórház főigazgatója és dr. Kovács Antal, a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója köszöntötte.

A csoportküzdelmek után a TEIT és a Tolna Megyei Önkormányzat együttese jutott a fináléba, melyet végül előbbi nyert meg. A torna harmadik helyén a PADOSZ gárdája végzett, a kisdöntőben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapatát múlták felül. A jótékonysági tornán a nevezési díjakból és az adományokból összesen 940 ezer forint gyűlt össze, melyet az eredményhirdetést követően dr. Németh Csaba vett át Romhányi Károly polgármestertől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában