Asztrológia

2023.01.01. 20:24

Elkészült Tolna megye 2023-as horoszkópja

Kis Tahi Mária asztrológus elkészítette Tolna megye 2023-as horoszkópját, amely szerint az új esztendő a folyamatok, a nézőpont és az értékrendszerváltás éve lesz. Korszakváltás küszöbén állunk, nehéz megmondani, hogy mi várható, hiszen ez az átmenet éve.

Brunner Mónika

A kép illusztráció.

Fotó: Shyntartanya

Kis Tahi Mária asztrológus lapunknak ismertette, hogy egyfajta szellemi evolúció folyamatában vagyunk, amelynek fontos kérdésköre az anyaghoz viszonyulás, az egészséges önszeretet, a türelem, az alázat, a világ egységként szemlélése. 

– Olyan lesz, mint mikor költözködik az ember. Jó esetben tudja, hogy melyik dobozban mi van, és hogy melyik helyiséget mire fogja használni, és azt hogyan fogja berendezni. Míg rendezkedik, káosz veszi körül. Azonban pakolás, rendrakás közben általában kiderül, hogy egy-egy bútornak, tárgynak máshol sokkal ideálisabb a helye az előzetes tervekhez képest – mondta. 

Hozzátette: 2023 nem a megoldás, hanem a talány és a kérdések éve lesz. Egy mondatban úgy lehetne jellemezni, hogy „ami tavaly volt, az lesz idén is”. 
Hangsúlyozta, fontos, hogy a (szent) hármasságot, a testet, lelket és szellemet egyenlő módon működtessük, kézben tartsuk, és a középpontunkban maradjunk (aranymetszés). Ehhez nélkülözhetetlen a tisztánlátás. 

A középpontban maradni egyben azt is jelenti, hogy húzzuk meg a határainkat, ne engedjünk lelkünk virágoskertjébe sáros gumicsizmával taposni másoknak, de mi se tapossuk mások virágait. Sok Halak energia lesz ránk hatással, ezért az érzelmeket, az indulatokat stabilitásra, tényszerűségre érdemes cserélni, hiszen az érzelmi robbanásokba, hullámzásokba, iszapos lápba bele lehet fulladni. 

2023 üzenete, hogy maradjunk nyugodtak. Ne hagyjuk, hogy az érzelmek elvigyenek. – Érdemes elgondolkodni azon is, hogy mennyire van hatással ránk a nyájeffektus, hogy mennyire engedünk a félelmeinknek. Félsz vagy élsz? A biztonságot ne kívül keressük, hanem belül, magunkban. Ebben az évben mindennek utána kell nézni, figyelni a dolgokra, és olyan emberekre, akikre eddig nem figyeltünk. 

Májustól érdemes a nézőpontot megváltoztatni, hiszen ahogy a nézőpont változik, úgy az értékrend is. És bizony, amit önmagától nem tesz meg az ember, azt az élet elé tolja, az tönkre megy. A fizikai, materiális dolgokat, melyek nem igaz értékek, időszerű másként szemlélni, és lebontani, elengedni őket. Azért is fontos elengedni a dolgokat, hogy újjá tudjunk születni – tette hozzá. 

Szerinte akik eddig kifelé éltek, aludtak, vagy a homokba dugták a fejüket, azok most felébrednek, és megértik, hogy változtatni kell. Belülről kell élni, kifelé. A tudást pedig élni szükséges, nem szabad tovább Pató Pál úrként halogatni. 

A nyár egyébiránt is elhozza a Kos-Mérleg tengellyel az „én vagyok, felvállalom magam és megyek előre” dolgokat. A nyár mottója: Meg merem mutatni magam, fel merem vállalni magam. Mégis a türelem az egyik kulcsa 2023-nak. A mindennapokban a kommunikáció lényeges szerepet kap, diplomáciai képességekkel. Az év közepe felé haladva emelkedik az intuíciós képesség. Érdemes lesz figyelni a sugallatokra, az álmokra. Legyünk rajta a jelenen, fontos a jelenlét, nem a múltban, a jövőben kell dagonyázni. 

Az Uránusz is főszereplő 2023-ban, üzenete a forradalmon felül a tudat tágítása, hogy nincsenek korlátok, nincsenek bilincsek, hogy sok dolog megoldódik magától, ha levesszük róla a feszültséget. A hőlégballon is akkor emelkedik, ha a homokzsákoktól megszabadul. Alacsony szinten lázadások, forradalom, míg magasabb szinten összefogások, összedolgozások, a szívbéli együttérzés jellemzi a 2023-as esztendőt, ismertette Kis Tahi Mária asztrológus. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában