TV-ajánló

2023.01.30. 14:11

És eljön a világvége

Az utóbbi pár évben annyi minden sújtotta az emberiséget, hogy ha pár nap múlva bejelentenék, hogy tessék itt a világvége, valószínűleg az emberek nagy százaléka már szinte rá sem hederítene.

FEB

Zoe Lister-Jones, a film főszereplője (Fotó: Shutterstock)

Legalábbis így próbálja bemutatni nekünk ezt a lehetetlen helyzetet a Mielőtt mindennek vége című amerikai film. Lássuk be, talán nem is járnak olyan messze az igazságtól – volt részünk járványban, ami szinte az egész Földön végigsöpört, a gazdasági teljesítmény hanyatlik az egész világon, ezek után egy üstökös már szinte csak hab lenne a tortán. 

Ahogy ezt nagyon jól bemutatta a Ne nézz fel című film is, hiába tudatták az emberiséggel, hogy hamarosan végük, tulajdonképpen nem is foglalkoztak a dologgal. Nem kezdtek el a helyzethez illendően jajveszékelni.

Visszakanyarodva a Mielőtt mindennek vége című apokaliptikus hangulatú vígjátékra – a filmben a főszereplő hölgyet kísérhetjük el az utolsó bulijára, mielőtt egy üstökös végleg elpusztítaná a Földünket. Viccesen indul a film, hiszen már rögtön az elején akadályba ütközik főhősünk, akinek ellopják a járművét, így kénytelen gyalog nekivágni az útjának. Liza (Zoe Lister-Jones) fiatalkori önmagával indul el hosszú útjára, aminek során szeretne gondoskodni az elvarratlan szálakról családjával, barátaival és az exével is. 

Mielőtt mindennek vége, Cinemax, 16.45 

 

Címkék#tv-ajánló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában