Teol.hu podcast

2023.01.12. 19:52

Ezt jól kifőzte

A Teol.hu podcast csatornájának legutóbbi vendége, Vizin Balázs bebizonyította, hogy nemcsak újságíróként állja meg a helyét, hanem főzőmesterként is.

Sz. Á.

Vizin Balázs (jobbról) volt a Teol.hu podcast vendége (Fotó: TEOL)

Kollégánk ugyanis harminc Tolna megyei településen öltötte magára a séf kötényt, fogta kezébe a fakanalat és közreműködött a jellegzetes, helyi ételek sütésében-főzésében. Konyhaművészeti elkötelezettségét és jártasságát a nagysikerű Gasztromegye video-sorozat is bizonyítja. De nemcsak azt: hiszen a sorozatnak, illetve Vizin Balázs kaluzolásának köszönhetően a vendéglátó közösségek, az ott élő emberek is bemutatkoztak a maguk értékeivel.

A közkedvelt műsor folyam immár szép kiállítású album formáját is magára öltötte. A nemrég megjelent Gasztromegye Receptkönyv valóban hamisítatlan hazai ízeket kínál az olvasóknak, arra is ösztönzve őket, hogy álljanak bátran a tűzhelyhez és fogjanak hozzá egy-egy Tolna megyei ételkülönlegesség elkészítéséhez. Vizin Balázs a teol.hu podcast újabb részében egyrészt bemutatja a kötet keletkezésének előzményeit, körülményeit, másrészt megfűszerezi azokat a felvételek alkalmával megélt, különleges, vidám történetekkel. Nem marad ki a sztorik közül a bátaszéki dalos randevú az immár néhai Kóbor Jánossal, az Omega frontemberével, avagy az aparhanti találkozás Kenderesi Tamás olimpiai bronz- valamint Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszóval.

S, hogy az ínyencek, avagy egyszerűen a finomságok kedvelői mindenképpen rákattintsanak a podcast adásra: azt a határozott választ igénylő kérdést is feltesszük Vizin Balázsnak, hogy személy szerint neki mi a kedvenc étele?

Az új adás január 13-án, pénteken 17 órától érhető el a szokásos csatornákon, addig is hallgassák meg korábbi beszélgetéseinket erre a linkre kattintva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában