Tv-ajánló

2023.01.20. 13:31

Pokoli édenkert

B. M.

Az egyik főszereplő, Milla Jovovich. Fotó: Shutterstock

Fotó: Vahan Stepanyan

A Pokoli édenkert című amerikai thrillert 2009-ben mutatták be Timothy Olyphant, Milla Jovovich, Kiele Sanchez és Steve Zahn főszereplésével. A filmben Chris Hemsworth is szerepel. A színészek Ha­waiin nyaraló házaspárokat alakítanak, akiknek az élete veszélybe kerül, amikor gyilkosságok kezdődnek a szigeten. 

Milla Jovovich orosz-szerb származású színésznő alakítja az egyik házaspár női tagját, Cydney-t. A vele készült interjúban elmondta, a fő ok, amiért elvállalta ezt a szerepet, hogy a film forgatókönyve a szupergyors olvasmányok közé tartozott. A jó forgatókönyvet ugyanis egyhuzamban elolvassa az ember. 

Hozzátette: a film nagy részében kedves, normális lány lehet, az életében talán itt töltötte el a legtöbb időt a filmvásznon ilyen szerepben. Annak ellenére, hogy a történet végéhez közeledve minden egyre sötétebbé válik, valahogy mégis önmagát kellett alakítania. 

A színésznő a forgatások előtt négy hónappal, 2007 novemberében adott életet leánygyermekének. Elmesélte, hogy még mondta is David Twohy rendezőnek: „David, százhatvanöt kiló vagyok, egyáltalán nem az a lány, akit a filmekben láttál”. Ezután küldött néhány képet magáról, hogy néz ki. A film rendezője mégis nekiadta az egyik főszerepet.

Pokoli édenkert, amerikai thriller, Film Mánia, 22.45 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában