Köszöntés

2023.02.10. 17:30

Boldog névnapot kívánunk Elvira nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot minden ünnepeltnek!

TEOL

Köszöntjük a hölgyeket! (illusztráció, Shutterstock)

Február tizedikén az Elvirák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Pál, Klára, Harlám, Szorina, Paszkál, Ella, Árpád, Virág, Skolasztika és Vilmos nevű ismerőseiket is.

Az Elvira nyugati gót eredetű név; jelentése: akit az ereklye megvéd. Más vélemények szerint az Elvira név az Elmira alakváltozata. Az Elvira név felelős személyiség kialakulását támogatja, aki szereti a dolgokat gyakorlatias szemszögből vizsgálni. Olyan területen érdemes elhelyezkednie, ahol szükség van mindenre kiterjedő figyelmére, illetve magas koncentrációs készségére. Bárminek is lásson neki, igyekszik feladatait a legjobb tudása szerint ellátni és befejezni. Olyan vezetői pozícióban érzi magát biztonságban, ahol tudja, hogy a munkafolyamat lépésről-lépésre követhető és könnyen átlátható, ellenőrizhető. Nem ártana, ha egy kicsivel több fantázia, alkotókészség színezné életét, mert olykor belesüpped a napi rutinba. Nehezen alkalmazkodik a változásokhoz.

Boldog névnapot kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában