TV-ajánló

2023.03.13. 10:38

Hirtelen 30

M. I.

Illusztráció.

Vicces, romantikus, kedves film a Hirtelen 30. Többször is szívesen megnézi az ember. Hány kamaszlány élte át azt, amit a tizenhárom éves Jenna, aki azon szomorkodik, hogy az igazán klassz srácok átnéznek rajta. 

Az álmodozó lány eddig jól elvolt a szomszéd fiúval, de szeretne menőbb társasághoz tartozni. A születésnapi bulijára ezért meghívja a suli trendi személyiségeit. A parti csúfos kudarcba fullad, és Jenna megszégyenülten fogadalmat tesz: ha felnőtt lehetne, áloméletet élne! Reggelre harmincévesen ébred, egy varázslatos pillanat alatt csábos üzletasszony lett belőle, akinek a lába előtt hever a világ. Jenna azonban hamarosan rájön, hogy az élet mit sem ér, ha mindent készen kap az ember.

A főszerepet Jennifer Garner játsza, aki gyerekkorában balettozott, később zenélni is tanult, 1995-ben kezdett érdeklődni a színészet iránt, eleinte főleg televíziós sorozatokban szerepelt. Az új évezredben már mozifilmekben is bemutatkozhatott, az igazi sikert az Alias című sorozat jelentette számára. 

A másik főszereplő pedig Mark Ruffalo, aki nem csak színész, de rendezőként és producerként is bemutatkozott már. Nagyon sok jó filmben láthattuk, például Ha igaz volna.., A Zodiákus, A gyógyító érintés - ezt a filmet ő is rendezte, vagy Keira Knightley partnereként a Szerelemre hangszerelve főszerepében.

A Hirtelen 30 amerikai filmet a Viasat vetíti 21 órától

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában