Teol.hu videó

2023.09.06. 12:00

A Spurkerék beszáguldotta a pályát (videó)

Emlékezetes összecsapásokat hozott az 1/8 RC off-road magyar bajnokság hatodik és egyben záró futama.

Szeri Árpád

A közösség ereje többletet ad a csapatnak

Fotó: Mártonfai Dénes

A Győrben, az SRCM Omega ringen tartott versenyen megjelent a hazai autómodellezés színe-java. A bravúros teljesítményből kivette részét a Szekszárd, egyúttal Tolna vármegye színeit képviselő Spurkerék Modellező Sportegyesület (SMSE) is. Az egyesület tizenegy versenyzője folytatta az előző időszak hagyományait, ismételten kimagasló eredményeket ért el.

Az eredményeket áttekintve azt nyugtázhatjuk, hogy az egyik kategóriában gyakorlatilag szekszárdi háziversenyen dőltek el a dobogós helyezések, egy másikban pedig egyértelmű szekszárdi fölény érvényesült.

– Valóban hozta korábbi, remek formáját a társaság, maximálisan elégedett vagyok a teljesítményükkel – adott értékelést Bánki Ede, a Spurkerék elnöke. – Miután tavaly is bemutatkoztunk Győrben, a helyi, agyagos pályát ismerjük, nagyra értékeljük jó tempójú, technikás mivoltát.

Riválisaink is kihasználták a pálya adta lehetőségeket, már csak ezért is az utolsó döntő futamig végig nyílt volt a verseny kimenetele. Ami bennünket illet, mindig hangsúlyozom, hogy mi nemcsak csapat, hanem összetartó közösség is vagyunk. Ebből is meríthetünk olyan többletet, ami hozzájárul a sikerekhez.

Eredmények:

Nitro Buggy: 1. Bajusz Junior Zsolt (PÉMK), 2. Csekő Gergely (SMSE), 3. Bánki Dávid Ede (SMSE). E-Buggy Pro: 1. Putzer Alex (SMSE), 2. Eszenyi András (SMSE), 3. Kinhirt Botond (SMSE). E-Buggy Stock: 1. Kiss Márk (RCOR), 2. Kálmánczi Balázs (PÉMK), 3. Kisgyörgy Zsolt (PÉMK). Junior Buggy: 1. Varga Kinga (Homokbödöge SK), 2. Kiss Máté (RCOR), 3. Csötönyi Gábor Adrián (SMSE). Short Course Truck: 1. Putzer Alex (SMSE), 2. Fazekas Tamás (SMSE). 3. Szabó Ádám (Homokbödöge SK).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában