A Sárkány éve változást hoz

2023.12.30. 20:00

2024 az aranycsinálás, a kapcsolatok, a vezetővé válás tükre

Kis Tahi Annamária asztrológus elkészítette Tolna vármegye 2024-es horoszkópját. Elmondta hogy a következő esztendő, 2024, alkalmas lesz arra, hogy lerendezzük magunkban a másságunkat, az eltérőségünket, elfogadjuk önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk, álarcok, álruhák, vetítés nélkül.

Brunner Mónika

Elkészült Tolna vármegye 2024-es horoszkópja 1. rész. (Illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Kis Tahi Annamária asztrológus szerint mindannyiunknak van egy tökéletesen igaz iránytűje, amit a szívünk és az agyunk között, félúton találunk és nincs szükségünk másra mint, hogy erre az iránytűre figyeljünk. A következő esztendő, 2024 pedig alkalmas lesz arra, hogy lerendezzük magunkban a másságunkat, az eltérőségünket, elfogadjuk önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk, álarcok, álruhák, vetítés nélkül. Új szemlélettel nézhetünk a fizikai testünkre, és a fizikai dolgokat is átértékelhetjük a külvilágban.

A Sárkány éve változást hoz 

Számmisztikailag 8-as évünk lesz 2024-ben, a kínai asztrológia alapján pedig a Sárkány éve. Ezt a változást, ami belülről indul, támogatja a 8-s szám rezgése, de a Sárkány energiája is.

Kis Tahi Annamária, asztrológus. Beküldött fotó

– Esszenciálisan ez annyit tesz, hogy „amint vetsz, úgy aratsz”. De jellemezhetném úgy is, hogy a 24 karátos arany csinálás éve 2024. Ebben a transzformációban, az a legfontosabb, hogy ne elégedjünk meg kevesebbel, mint a tiszta arannyal. Nem, nem az aranyrudakra gondolok elsősorban, hanem arra az aranyra, ami alkímiai szempontokból a bensőnkben lakozik, az aranymetszésre – mondta Kis Tahi Mária. 

Forradalom előtt állunk a lelkekben

Elindul az évben a Jupiter és Uránusz kapcsolata, mely tizennégy évente van ilyen módon jelen az égen. Az Uránusz a Bikában a második világháború idején volt utoljára, ez az energia mindent megváltoztat, és megújít. Hozhat gyors váratlan megújulást, és forradalmi lázat is. Fontos, hogy ez a megújulás szó szerint felrobbanthatja azt a biztonságot, ami eddig biztonságnak tűnt.

A forradalmian háborús hangulatot, a Plútó a Vízöntőben csak fokozza: ez az állás az égen a francia forradalom és az amerikai függetlenségi háború idején zajlott. Ennek az energiaminőségnek az értelmezése 2024-ben azt jelenti, hogy fedezzünk fel ismeretlen helyzeteket, dolgokat, mindezt úgy, hogy a szabadságot sem kívül hanem önmagunkban keressük.

Szó szerint forradalom előtt állunk, de nem a klasszikus értelemben. Az egyén szabadságmegváltása zajlik a lelkekben. Ez azonban felelősségvállalással, és határozott, akár hirtelen döntésekkel járhat. Mégis, ez visz közelebb a káoszból születő, korszakváltó új rendhez.

Döntsd el, hogyan akarod érezni magad a világban

Míg áldozat, vagy tettes szerepkörben vagy, addig nem irányítod az életedet s addig csak a függőségi játszmáidat játszod tovább. Persze könnyebb félni, de míg félsz nem te irányítod az életedet! Kevesen tudják de a félelem és a düh a két legalacsonyabb energiaszintű érzelem. Az elégedetlenkedéseinket, a kitörni akaró lázadásainkat, okosan kell kezeljük, hiszen a kezünkben az irányítás.

– Te döntöd el, hogyan reagálsz az érzéseidre, a gondolataidra, a félelmeidre, hiszen te vagy a felelős a tetteidért, nem pedig más. Az embertársaid, a politikusok, az ördögök és az angyalok tovább okolhatók, de a választás a tiéd. Döntsd el, hogyan akarod érezni magad ebben a világban, hiszen te tudod az önrealizációt végrehajtani, a beragadt mintákat, félelmeket oldani, önmagad számára megadni a szabadságot – mondta Kis Tahi Mária.

Elemzése szerint fontos tanítása 2024-nek az alázat, vagyis, az, hogy „engedd meg, hogy megtörténjen”, és „ami történik azt szívből, maradéktalanul fogadd el”. Az önmagunkon való munka, a felelősség felvállalása, kiemelten fontossá válik, amikor is a saját életünket mederbe rakjuk, és az életünk valóban fókuszált irányban marad.

Búcsúzunk 2023-tól 

Kis Tahi Mária azt is elmondta, hogy 2019 óta, a Covid vírus megjelenése óta tart egy mindent is transzformáló folyamat, amire sokan úgy emlékeznek, hogy a „Covid éve”. Azóta folyamatosan haladtunk előre az átalakulás folyamatán, az úton a valós értékek felé. 2023-ban bizony ködös, és kiszámíthatatlan állapotokban találtuk magunkat.

Ezen a ködös úton, sok oldalról csak a „vetítést” kaptuk, ami még nehezebbé tette és teszi a dolgunkat, hiszen hol van az igazság? Az emberek divatos álarcok mögé és álruhákba bújtak, másnak láttatják magukat, mint akik. A hírek és az információk félig vagy pedig félig sem igazak. Természetessé válik számunkra, hogy két azonos nemű gyermeket vállal, s a férfi szüli a gyereket, hogy egy másik variációban nő lesz az apa?

Régebben legalább tudtuk, hogy amit a vetítés ellen oldalán találtunk, hallottunk az az igazság, de most sajnos az ellenkezője sem igaz mindannak, amit a külvilág és embertársaink sugároznak felénk. A 2023-as év rózsát termett, és bizony voltak rajta tövisek: akadályokkal, nehézségekkel találtuk szembe magunkat. Amikor ezeket alázattal elfogadtuk, megengedtük, hogy megtörténhessen bármi, akkor bizony amolyan vizsgaként először elutasításban, visszautasításban lehetett részünk, de ez könnyen és sokszor hirtelen átcsapott sikerbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában