A szakértő évértékelője

2023.12.25. 10:59

Csökkent a 70 év felettiek párkeresési kedve Tolna vármegyében

Mármarosi Melinda Tolna-Baranya vármegyei társkereső irodavezető-párkapcsolati szakértő értékelte a 2023-as évet. Elmondta, hogy idén csökkent a hetven év feletti egyedülállók társkeresési kedve, ami jórészt a létbizonytalanságnak, az anyagi nehézségeknek is köszönhető.

Brunner Mónika

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Mármarosi Melinda társkereső irodavezető, párkapcsolati szakértő elmondta, hogy a 2023-as év hozott némi változást a társkereső iroda szolgáltatását igénybe vevők körében. Sajnos a járvány ideje óta egyre kevesebb, és ez évben szinte alig volt érdeklődés a hetven év feletti egyedülállók köréből, ami jórészt a létbizonytalanságnak, az anyagi nehézségeknek is köszönhető.

Viszont nagyobb érdeklődés volt a magas egzisztenciájú társkeresők köréből. Legfőképp a személyes tanácsadást részesítették előnyben. Fontos volt számukra a bizalom, a szakmai tapasztalat, s ezt követően kérték regisztrációjukat a társkereső iroda tagjai közé. 

Több gyermektelen férfi keresett párt idén 

– Nagy örömömre szolgál, hogy a hozzám forduló párok és egyedülállók számára fontos volt az önfejlesztés, a magánéletük rendbetétele, s hogy ehhez segítséget is kértek. Ennek köszönhetően több Tolna vármegyei is részt vett a Társtaláló Klub önfejlesztő eseményein Pécsett. A sikeres pártalálás vagy problémák megoldása után jópáran adnak visszajelzést életükről, folyamatos kapcsolattartásban vagyunk – ismertette Mármarosi Melinda, hozzátéve, hogy volt, aki családlátogatásra hívta az otthonába. 

– Legtöbbször képeket küldenek egy-egy eseményről, de szívből örülök annak is, mikor levelet írnak magukról. Számomra nagyon fontos a visszacsatolás, így én is tudom, hogy jól végeztünk a közös munkálkodással – tájékoztatott a részletekről. 

Összegezve az idei évet elmondta, az elmúlt évekhez képest több volt a fiatalabb, harmincas korosztályú, még gyermektelen férfiak érdeklődése és regisztrációja, ők a családalapítás reményében keresték fel a társkereső irodát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában